עגלה לניובורן-ילדה ראשונה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה לניובורן-ילדה ראשונה
    רעות קזז
    04/04/2026

היי קובי
    אשמח להמלצה על עגלות שכדאי לי לבדוק
    זה היריון ראשון ואני קצת הולכת לאיבוד עם כל האופציות (וגם המחירים).
    אני יחסית קטנה פיזית, וגרים כרגע בקומה שלישית בלי מעלית — אז מתכננת להשאיר את העגלה ברכב רוב הזמן.
    מחפשת עגלה:
    קלה יחסית אבל עדיין יציבה ונוחה לדחיפה
    שתתמודדת טוב עם מדרכות ועליות (לא רק עיר חלקה)
    עם אמבטיה אמיתית לניובורן
    מתקפלת בקלות
    שלא תתפוס את כל הבגאז׳ (כרגע רכב קטן, ומחליפים בקרוב)
    ואם אפשר — לא מהיקרות ביותר
    אשמח לשמוע על דגמים ספציפיים שכדאי ללכת לראות
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממליץ לבדוק הכל לבד

קובי סופר
    05/04/2026

שלום רעות,

אני ממליץ לבדוק הכל לבד.
    אני רושם תמיד שלבעלי חנויות ובעיקר לרשתות השונות יש אינטרס ברוב המקרים למכור מה שנכון לכיס שלהם ולא בהכרח מה שנכון ללקוח.

לכן ההמלצה שלי תמיד לבחור דגמים שנראים שמתאימים לכם.
    לאחר מכן לבקש מאנשי המכירות הדרכה כיצד לתפעל ולקבל. לומר להם תודה רבה ומכאן להיות לבד עם הדגם.
    לאחר מכן לשים משקל של לפחות 12 ק"ג (זה משקל ממוצע של תינוק בן שנה עוד לפני ששמנו תיק ושאר דברים בעגלה). לאחר מכן לנייד את העגלה בחנות ומחוץ לחנות (אם יש דרך משובשת מעולה). לאחר מכן לעלות ולרדת מדרכה גבוהה. לאחר מכן לפרק את האמבטיה, להרכיב את מושב הטיולון, לשנות מצבים, לחגור וכו'. לאחר מכן לקפל שהמושב פונה לכיוון הנסיעה (באם לא ניתן עדיין שיהיה מורכב, לפרק, לקפל, לפתוח, להרכיב מחדש כדי להרגיש איך זה יהיה להתנהל כך ביומיום עם הדגם הספציפי). לאחר מכן להפוך, לקפל שוב, להרים במצב מקופל ען המושב (בחנויות הטריק לתת ללקוח להרים רק שלדה שהיא קלה, ביומיום זה לא יקרה רק בשלב האמבטיה, באם העגלה מתקפלת עם האמבטיה אז לקפל יחד ולבדוק את המשקל), לבדוק ברכב איך נכנס. כמובן אם בשלב כלשהו נתקעתם לקרוא להדרכה ואז שוב לעבוד לבד. בסופו של יום אנשי מכירות יעזרו לכם לתפעל בחנות אבל לאחר מכן הם לא לצידכם לכן חשוב לעשות הכל לבד.

לאחר הטיפ הזה אם בוודאות העגלה נשארת ברכב אז אולי שיקול של משקל לא רלוונטי.
    מבחינת עגלות, ההמלצות שלי לעגלות זולות זה ספורטליין סיילו XL. בתקציב מעט גבוה יותר בייבי בוס בובקט 3 שלנו (לא נפוצה בהרבה חנויות אבל אני פיתחתי אותה בדיוק כדי שאם תעשו מבחן מקיף תבינו שזו העגלה הכי טובה שיש), מעל בוגבו בי 6. לא חושב שצריך לעלות עוד בתקציב כל ה-3 יתנו תמורה מעולה לכסף ועגלות יקרות יותר זה בעיקר לשלם על מותג או בלעדיות של רשת כלשהי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו