עגלת בייבי בוס בובקט 3

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת בייבי בוס בובקט 3
    הדר
    11/04/2026

אני מתעניינת בעגלת בובקט 3 (לשימוש מגיל לידה). התרשמתי מאוד ממשקל העגלה והטיולון. האם העגלה יציבה מספיק? בעיקר בשלב של האמבטיה, שתולים תיק גדול על העגלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלת בייבי בוס בובקט 3

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין מה לחשוש

קובי סופר
    15/04/2026

שלום הדר,

אין מה לחשוש. יש אישור מכון התקנים הישראלי וגם האירופאי ונבדק היציבות.
    כמובן שלמוצר קל יש פחות יציבות ממוצר כבד. עם זאת, גם עגלות ששוקלות כפול, אם נתלה עליהן תיק כבד יתהפכו.
    כאשר יש תיק ששוקל נניח 5-6 ק"ג ומשקל התינוק בעגלה 5-6 ק"ג או יותר, העגלה לא יכולה להתפך כי משקל התינוק מתנגד למשקל התיק. כאשר התינוק לא בעגלה אז יכולה השלדה ליפול לאחור אך אין בעיה כי אין תינוק בעגלה. כמוכן, יש לבובקט ידית מתארכת אם נתלה את התיק בחלק התחתון של הידית או לא נאריך את הידית עד הקצה, אז גם התיק לא יוכל למשוך את העגלה מטה. בכל מקרה, מכון התקנים אוסר על תליית תיק בכלל העגלות (סתם לידע כללי), כמוכן תליה של תיק כבד מאיצה את בלאי העגלה. לכן אני ממליץ לתלות תיק לא כבד ולצמצם משקל, לדוגמא לקחת מחלק מזון ולא קופסא שלמה של מטרנה. דברים שאפשר, לשים בסל העגלה וכו'.

לסיכום ספציפית על בובקט, אנחנו מוכרים כבר כ-7 שנים את הדגם, עד היום לא קיבלנו אף תלונה על עגלה שהתפכה ואני מניח שהורים תולים תיקים סופר כבדים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו