המלצה על טיולון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה על טיולון
    אילת
    30/06/2026

שלום
    ותודה רבה על הייעוץ. אני מחפשת טיולון לבת שלי בת שנה. תקציב סביב 1000 שח. אני צריכה עגלה שנוסעת גם ביישוב עם שבילים ומהמורות וחצץ.. ושלא תתפוס הרבה מקום בקיפול שלה ברכב.
    חוץ מזה שכיבה מלאה/ וישיבה מלאה וגגון טוב.
    ראיתי 2 אופציות- של גוי פרסל lx או סייבקס ביזי ( עם חיסרון של השרוך). מה אתה ממליץ? אולי דגם אחר שלא חשבתי עליו..
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה על טיולון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפשר לבדוק את איי בי סי דיזיין פינג טרקינג

קובי סופר
    02/07/2026

שלום אילת,

אפשר לבדוק את איי בי סי דיזיין פינג טרקינג, גילוי נאות זה מוצר שאני משווק.
    יש לו גלגלים גדולים מגומי, שינוי מצבים עם לחצן, שכיבה מלאה, קיפול קטן, מגיע עם תיק אחסון ואפשר לפרק גלגלים אם טסים לחו"ל ורוצים לעלות לתא במטוס.
    הכל יורד לכביסה וגגון די גדול. החיסרון במחיר זה חורק מ-1000. חיסרון נוסף, אנחנו מוכרים רק בחנויות במגזר חרדי ככה שצריך להתאמץ כדי לראות פיזית ולהתנסות בו.
    אבל הוא עונה מושלם להכל.

אם לא זה אז הביזי לדעתי עונה הכי טוב לדרישות חוץ מהשרוך שרשמת. הוא עדיף על הג'ואי.
    אפשר לבדוק גם את ספורטליין וייפר פחות נוח בניוד והקיפול טיפה גדול אבל גם עונה טוב לשאר הדרישות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו