כיסא בטיחות מומלץ

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כיסא בטיחות מומלץ
    ליאור
    26/07/2026

היי קובי,
    אשמח לעזרתך מחפשים כיסא מגיל לידה מסתובב לרכב אלנטרה, קראתי שעדיף תקן אירופאי ולא אמריקאי, אשמח לדעתך המקצועית בנושא.
    חשוב שיעמוד במבחני הבטיחות וקיבל ציון גבוה וכמובן מחזיק ראש בגיל לידה.
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כיסא בטיחות מומלץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני ממליץ על צ'יקו פיט 360

קובי סופר
    03/08/2026

שלום ליאור,

אני ממליץ על צ'יקו פיט 360. הוא בתקן האמריקאי. הוא הכיסא עם הדירוג הגבוה ביותר לכיסא מסתובב 360 בארה"ב.
    אני תמיד אעדיף תקן אמריקאי על אירופאי כי זה ממש לא משנה התקן. החברות שמוכרות בארה"ב עושות הרבה מעבר למה שהתקן דורש כי שם הם הרבה יותר חשופים לתביעות והעלאות מחירי הביטוח במקרה וקורה משהו. כמוכן הבדיקות של קונסיומר ריפורט שהוא גוף פרטי שבודק ע"פ מבדקים שלו שהם ברמה מחמירה הוא זה שמדרג את המושבים.
    כמוכן במושב אירופאי מותר להיות נגד כיוון הנסיעה עד 9 ק"ג, בחלק עד 13. באמריקאים זה עד 13 ובחלק עד 18 ק"ג. הרצועות מתאימות לחגירה עד 30 ק"ג ברוב הדגמים בעוד שבאירופאים עד 18 ק"ג. ככל שמושכים יותר נגד כיוון הנסיעה וגם עם הרצועות עד גיל מאוחר יותר, כך יותר בטיחותי עבור התינוקות. לכן ההמלצה שלי על צ'יקו. אם מוותרים על כיסא מסתובב צ'יקו נקסטפיט זיפ קיבל דירוג מעט יותר גבוה מהפיט 360 אבל הפער זניח ושני הדגמים הם הטופ של הבטיחות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו