לולים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• לולים
    ררותם
    28/04/2009

ברצוני לדעת אם יש הבדל בין הלולים מהפלסטיק ובין הקמפינג מבד,
    אני צריכה ליקנות לול שהיה אצל אמא שלי כי היא מטפלת לי התינוקי שלי ,ורציתי לדעת את ההבדל בין הבד לעץ לבין הפלסטיק , יש הבדל משמעותי המחיר ביו שלושתם הפלסטיק הכי זול שמצאתי עולה 360עם מזרון ומבד אפשר למצוא ב200 שקלים שאלתי היא אם הבד פחות בטיחותי ?
    והעץ מחירו בשמיים ואני לא מצליחה להבין מדוע
    ואני צריכה שתיים גם אצלי בבית וגם אצל אימי .
    תודה מראש רותם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לולים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לולים

ערן נדיב
    30/04/2009

רותם שלום,
    אני אנסה להסביר את ההבדלים המהותיים בין לול ללול יתרונות/חסרונות ותחליטי מה מתאים לך:
    לול קמפינג-כשמו כן הוא,זהו מוצר שנולד כפיתרון ללינה בטיולים,הלול קל משקל,קומפקטי בקיפול(נכנס לתיק נשיאה) כולל כילה,מזרן,סדין וגגון(לא תמיד) ללול תחתית עשויה מחומרים המתאימים לשטח (כמו התחתית של אוהל).בישראל ובעולם הלול עבר הסבה לשימוש ביתי וזה בסדר !
    הלול מתאים במיוחד לבית הסבא והסבתא כי הוא נוח לאיחסון בזמן הצורך (גם לחמותי יש אחד)
    לול עץ-לול העץ הוא הותיק בחבורה,זה מוצר איכותי שמחזיק שנים ודורות.
    היתרון הגדול בלול עץ זה הגדר (שלבים) בדופן/קירות הלול,הדפנות של לול העץ מאפשרות לילד/ה בשלבי העמידה לעמוד תוך כדי אחיזה בקירות הלול ,לעומת לול קמפינג הקירות עשויים רשת מה שלא מאפשר לילד/ה לעמוד בתוכו בשלב המדובר בלבד.
    לגבי המחיר,העץ הוא חומר יקר ואיכותי והלול הוא מוצר מורכב יחסית ליצור.תחשבי על זה כהוצאה חד פעמית שתחזיק לשאר הילדים.
    החיסרון של הלול הוא בקיפול(גדול יחסית)לא נוח לניידות(יציאה מהבית)
    לול פלסטיק-לול הפלסטיק זהה ביתרונתיו וחסרונותיו ללול עץ,אבל...אם תחליטי לרכוש לול פלסטיק המלצתי היא לבקש אישור מכון תקנים עדכני למוצר (חשוב מאוד,במקרה של המוצר הספציפי הזה קיימת סכנה של הלכדות אצבעות בחיבורים העליונים/זוויות)
    בהצלחה,
    ערן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו