עגלה גבוהה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה גבוהה
    מורן
    06/05/2009

שלום לכולם,
    בקרוב אני צריכה ללדת בעזרת ה'
    אני מחפשת עגלת תינוק גבוהה עקב כך שקיסקתי כמה חוליות בתאונת דרכים ויש לי בעיות גב
    מישהו מכיר עגלות גבוהות מומלצות??
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלה גבוהה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגלה גבוהה ומההממת

ריקי
    07/05/2009

שלום לך גם אני צריכה בעזרת השם ללדת בקרוב וחיפשתי עגלה גבוהה עם גלגלי אוייר וקפיציים טובים וזה מאוד עוזר קוראים לעגלה ABC -DOLOR תיכנסי באינטרנט ותראי אותה ראיתי אותה בחנות והיא ממש גבוהה ונוחה אבל יקרה אבל על איכות משלמים וזאת עגלה לטווח ארוך בהצלחה ולידה קלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה גבוהה - לא בטוח שזה מה שחשוב

רוני
    09/05/2009

אני לא רוצה להתערב, אבל מניסיוני עם ילד שהיה איתי הרבה זמן בבית, אם יש בעיות גב, צריך בחון מספר אספקטים ולא רק גובה. לדוגמא, אם בעיקר יצא לך לנסוע ברכב, חשוב שלא תהיה כבדה להרמה, כנ"ל, חשוב המשקל אם יש מדרגות או מכשולים שדורשים הרמה של העגלה לפעמים יחד עם הילד. וכמובן שהעגלה תיכנס בקלות לרכב - ולא תתפוס את כולו....
    בקיצור - לשקול את כל השיקולים....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו