כיסא אוכל

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כיסא אוכל
    מאיה
    27/05/2009

שלום

בהודעה הקודמת רשמת שכיסא אוכל זה מגיל 6 חודשים, זה לא מסתדר לי כי רב התינוקות עוד לא יושבים בגיל 6 חודשים והרי לא מומלץ להושיב ילד שעוד לא יושב בכוחות עצמו?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כיסא אוכל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כסא אוכל

ערן נדיב
    31/05/2009

מאיה שלום,
    כמעט בכל תשובה שאני נותן,אני מציין שקצב ההתפתחות של ילדים הוא אינדיבידואלי.
    זה נכון שלא מומלץ להושיב ילד לפני שהוא עצמו בשל לישיבה ,אבל בכל זאת גיל 6 ח"ד זה הגיל המוגדר כהתחלה של ישיבה.אם נדייק גיל הישיבה הוא 6-8 ח"ד לרוב יתכן גם גיל 10 ח"ד וזה עדיין נורמאלי.אני משתדל לספק תשובות מכוונות וכל אחד אמור לדעת האם זה מתאים לשלב בו ילדיו נמצאים,תשובותי יהיו מדויקות אם תקחי חודש קדימה/אחורה ככלל.
    במיקרה של כסאות אוכל ,ישנם כסאות אוכל המאפשרים שינוי מצבי הגב (שכיבה/ישיבה) כסא שמשנה מצבי ישיבה יכול להתאים גם לגיל 6 ח"ד מבלי לפגוע בגב התינוק/ת.
    בכל מקרה תודה על ההערה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מאיה
    31/05/2009

ערן שלום

לא התכוונתי להעיר , אלא יותר לשאול כי זה לא הסתדר לי!!!

תודה ויום טוב
    מאיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו