מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- אמבטיה מתנפחת לתינוקאלה29/06/2009
התינוקת שלי בת 4 חודשים וראיתי באינטרנט מודעות על אמבטיה מתנפחת ויש כל מיני חברות ומחירים שונים אם יש למישהו אמבטיה כזאת או אחרת אשמח לקבל עצה כי זה נראה לי דבר טוב אם נוסעים לטיול ויש רק מקלחון בחדר, ואם יש חנות מומלצת שיש בתוכה את המוצר אשמח לשמוע,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי כזו אמבטיה
חסוי09/08/2009האמבטיה מאוד נוחה כשנוסעים, אבל לתינוקות שעדיין לא יושבים התנוחה קצת בעייתית היות
וצריך להחזיק בהם ( כי המצוף לראש לא יעיל) . (בדפני למשל לא צריך כלל לתמוך בהם ) .
האמבטיה עלתה לי 100 ש"ח ןבשורה התחתונה היא שווה את המחיר.
קניתי בחנות סודות ברח' אחוזה רעננה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא קצת מסוכן לרכוש אמבטיה כזו?
ח. קראוס12/08/2009הכוונה היא לעובדה שהיא עלולה להתפוצץ מכל מכשיר חד שנמצא ליד...
נראה לי סיכון גבוה מדי בשביל מכשיר שמשמש תינוקות, לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהונגיד היא חו"ח תתפוצץ?
עדי30/12/2009מה יקרה?
בסה"כ היא תהרס והמים יצאו. זה לא שיקרה משהו לתינוק.
(הרי לא השארנו אותו לבד והלכנו)
בכל מה שנוגע לתינוקות אנשים קצת היסטריים, לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקניתי את זה
מומחית אמבט26/08/2009זה אחלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לדעת מה שם המוצר והיצרן
חיליק דובדבני31/12/2009רצוי לבדוק האם באמת האמבטיה מתאימה מגיל 0 או רק מגיל בו התינוק כבר יושב בכוחות עצמו.
כדאי לברר לגבי תו תקן או תו בטיחותי אחר למוצר, איפה הוא מיוצר על ידי מי...
אני באופן אישי לא מכיר את המוצר- יש מוצר דומה שנקרא בתיה באמבטיה שהוא מין "צף קל" שעליו יושב התינוק בעת הרחצה
התגובות והדעות לגבי המוצר חלוקות,
אני אישית לא ממליץ יש פתרונות טובים יותר ויקרים פחות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אלה
עמית מנדלוביץ11/01/2010אני אישית לא מכיר את המוצר ונשמע לי רעיון לא טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)