איזה עלה עדיף

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• איזה עלה עדיף
    נעמה
    12/08/2009

ערב טוב מישהו יכול להגיד לי איך העגלה של בייבי קונפורט (הלולה אפ) היא טובה ראיתי היום מאוד התרשמתי השאלה אם כדאי זה מיוצר בסין? אני ישמח אם מישהו יודע ויוכל לענות לי ומה עדיף את הבייבי קונפורט או הפג המשולבת תודה רבה נעמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איזה עלה עדיף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגלה בבה קונפורט---לולה אפ

שרה
    29/08/2009

מבקשת לדעת היכן אפשר לקנות את לולה אפ-בבה קונפורט? היתי במספר חנויות ואף אחת לא מחזיקה אותה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזו עגלה עדיף

חיליק דובדבני
    29/08/2009

נעמה היי בבואך לבחור עגלה עלייך לבחון כמה פרמטרים שיסייעו לך להחליט בין השתיים
    ראשית לשאלתך הראשונה ...הבבה קונפורט -לא בייבי קונפורט - אכן מיוצרת בסין.
    פג פרגו הוא מותג איטלקי הנחשב מהטובים ביותר בעולם . עגלות פג פרגו מיוצרות בעולם כבר יותר מ 60! שנה.
    עגלת הבבה קונפורט פחות מוכרת בישראל ויש לי חוסר בנתונים שיכולים להעיד על איכותה ולפיכך אני פחות ממליץ עליה. בנוסף בבואנו לבחור עגלה יש צורך בבחינת רמת השירות של היבואן בארץ ממנו נקבל שירות במקרה של תקלה.
    לא תרצי להיתקע בלי עגלה חודש שלם כי היא נמצאת ב "תיקון" אצל יבואן שלא יודע להעניק שירות מהיר
    אחוז התקלות הנמוך וכמעט לא קיים של עגלות פג פרגו ובנוסף השירות האיכותי , המהיר והאישי שיש ליבואן הופכים את העגלה לאטרקטיבית הרבה יותר בעיני מעגלת הבבה קונפורט.
    הייתי בוחן גם עגלות של ציקו מהסדרה טריו החדשה ולא פוסל גם את קאם וברבי האיטלקיות המעולות
    לסיכום: פג פרגו מותג מוביל בענף התינוקות העולמי, אני הייתי הולך על האיטלקיות ללא היסוס :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני ממש מסכימה והנה הסיבה-

אורנית
    30/08/2009

לחברה שלי יש את הסטריטי כבר חצי שנה והיא כבר שלחה אותה 3 פעמים לתיקונים וכל פעם מתקלקל לה משהו אחר והריפודים כבר אחרי חודשיים התחילו להקרע-חוץ מזה היבואן התעלם ממנה לחלוטין ניתק לה פעם את הטלפון בפנים וצעק עליה היא ממש מסכנה ומחליפה עכשיו לטיולון
    ראו הוזהרתם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו