עריסה לעגלת תינוקות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עריסה לעגלת תינוקות
    ענת
    25/08/2009

אני מתלבטת אם לקנות עריסה לעגלת תינוק (מה שנקרא "אמבטיה"). כמה זמן משתמשים בזה? שלושה חודשים או יותר?

אני עומדת לקנות בייבי ג'וגר מיני ומתלבטת אם להוסיף לה את העריסה או לוותר עליה?

מי יכול לייעץ?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עריסה לעגלת תינוקות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עריסה לעגלת תינוק - קריקוט

חיליק דובדבני
    25/08/2009

העריסה לעגלת התינוק משמשת כתחליף זול ונוח לאמבטיה בעגלת התינוק.
    העריסה לעגלה הנקראת גם קריקוט או אמבטיה רכה לעגלה, היא הפתרון הנוח לעגלות התינוק שאינן מודולריות ולא מכילות מספר חלקים שניתן להסירם ובהם גם אמבטיה - כדוגמת עגלת הבייבי ג'וגר אותה את מתעתדת לרכוש
    על פי רוב משך השימוש השכיח במוצר הוא כ 3 חודשים עד 6 חודשים ולא יותר , אולם הקריקוט יכול להיות פתרון נוח לניוד התינוק ולהרדמתו גם ביציאה מהבית לחברים.
    יש חברות רבות המייצרות את הקריקוט , טווח המחירים נע בין 199 - 399 תלוי ביצרן ובחנות בה רוכשים.
    מהיכרותי עם סוגים שונים אני חושב שהקריקוט של צ'יקו הוא מוצלח ויעיל בהשוואה למחירו
    לסיום - אם אינך לחוצה בתקציב הקריקוט הוא תוסף מומלץ ויעיל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לנ"ל, אמבטיה או עריסה?

חנן
    29/08/2009

בהמשך לנ"ל ולתשובה, ההתלבטות היא בין אמבטיה המתאימה לבייבי ג'וגר מיני או לעריסה שהצעתה. כמובן שיש הבדל במחירים (אמבטיה בעיסקה משולבת תעלה 1300 שקלים ובעיסקה נפרדת 1800 שקלים) בהשוואה לעריסה כפי שציינתה (200-400) אבל מעבר לכך, האמבטיה מגיעה עם מתאמים שניתן לחבר אליהם גם מתאם לסלקל. בנוסף, הטמבטיה נראית לי רחבה יותר מהעריסה. אפשרי אולי כי בתום השימוש באמבטיה, ניתן להציע למכירה ב"יד 2".
    בקיצור, יותר שיקולים, יותר בלבול.
    אודה לתשובתך - אמבטיה/עריסה???
    תודה, חנן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמבטיה או עריסה תשובה

חיליק דובדבני
    30/08/2009

חנן היי,
    השאלה הנצחית אמבטיה או עריסה...
    לדעתי הכל מאד תלוי בהעדפותיכם האישיות וביכולותיכם הכלכליות. האמבטיה ברור שיותר מתאימה, יושבת יותר טוב על העגלה, יותר מגנה וסגורה ובהחלט גם נראית טוב יותר כשהיא מחוברת לעגלה. ברם אולם היא יקרה הרבה יותר וכבדה יותר
    הקריקוט הוא הפתרון הזול יותר והמהיר יותר
    לגבי חיבור הסלקל שציינת. לא מומלץ בכלל-קרא מאמרים בנושא-השארת התינוק מעל לשעה בסלקל עשוי לגרום נזק עתידי.
    אני אישית הייתי משקיע בקריקוט ולא באמבטיה ומתאמים ומפנה את שארית הכסף לרכישת צעצועי התפתחות לתינוק :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עריסה לעגלה הנקראת גם קריקוט

אורי
    19/09/2009

שלום,
    לי יש תינוק בן 3 שבועות ויש לנו מיני-סיטי של בייבי ג'וגר
    רציתי לדעת היכן אפשר לרכוש את העריסה הזאת שנקראת קרירוק?
    והאם היא מתאימה לעגלה שלנו?
    תודה
    אורי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בייבי ג'וגר מיני בתוספת עריסה רכה

אלינור
    10/07/2010

שלום רב,
    אני מתעדת לקנות את הבייבי ג'וגר מיני. כמיטב הבנתי אין למיני אמבטיה רכה תוצרת ביבי ג'וגר (אלא רק לדגמי העלית והקלאסיק). האם ניתן לקנות עריסה רכה (קריקוט) של חברה אחרת, כגון צ'יקו שהומלץ בהודעות הקודמות, ולשלב אותן? ואם כן, עד כמה זה בטיחותי?
    תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטרף לשאלה.

נועם
    10/07/2010

כמו כן, בכוונתנו לרכוש את העגלה בארה"ב. האם יש דגם מומלץ (גם כאלו שאולי לא נמכרים בארץ) שמתאים לסיטי מיני?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו