מבקשת המלצה על עגלת פג

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מבקשת המלצה על עגלת פג
    anna
    02/09/2009

שלום אני בחודש שביעי וכחלק מהסיבובים בחנויות המליצו לי על עגלה שנקראת פג סקיט. היא נראית מאד יפה וטובה וחדישה אבל אני רוצה לשמוע המלצות עליה האם כדאי לקנות אותה? האם יש תחליפים דומים מומלצים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבקשת המלצה על עגלת פג

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוקר טוב

עמית מנדלוביץ
    03/09/2009

יפית מזל טוב ושיהיה לידה קלה
    אני אישית מאוד אוהב את הפג סקייט וחושב שהיא עגלה אירופאית אמיתית שלא כמו הרבה חיקויים שמסתובבים בשוק ורואים את זה בעגלה עצמה-שילדה מאוד איכותית מאוד חזקה וקלה מאוד לתיפעול בדים מעולים איכותיים ונעימים למגע וכמובן נישלפים בצורה קלה מאוד לכביסה אם צריך וחוץ מזה שירות מעולה של היבואן שכולל גם שירות V.I.P (אם התקלקלה העגלה ישלח אלייך הביתה נציג מטעם היבואן יקח ממך את העגלה לתיקון וישאיר לך עגלה חלופית לבינתיים-אבל זה נדיר מאוד העגלה הזו ממש לא מתקלקלת)-קחי בחשבון שהחיסרון היחידי של העגלה הוא המשקל אבל אם את לא צריכה לסחוב את העגלה כל יום בחדר מדרגות לקומה שנייה ומעלה אני ממליץ בחום
    אין תחליף דומה לפג סקייט יש חיקויים סינים אבל אין מה להשוות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו