עגלת בגה בו

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת בגה בו
    תמרהNNN
    07/09/2009

ברצוני לדעת איך העגלה הזו ומה מחירה של בגה בו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלת בגה בו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגלת בואגבו

חיליק דובדבני
    08/09/2009

הי תמרה, בוגאבו הוא מותג עגלות הולנדי יוקרתי שמחירי העגלות שלו נעים בין 3500-5000 ש"ח . לבוגאבו כמה דגמים שנמכרים בישראל הבוגאבו פרוג, קמיליון , ובי.
    הדגם קמיליון נחשב חדשני ומוצלח ושמעתי עליו המון ביקורות טובות מאמהות
    על הפרוג אני לא ממליץ-עגלה שלא זכתה לתגובות נלהבות מידי
    הבוגאבו בי עדיין חדשה מידי בארץ כדי לדעת מה שביעות הרצון ממנה, אבל שווה לבחון אותה מקרוב
    לסיכום: בוגאבו-יצרן הולנדי מותגי, מחירי עגלות גבוהים - ולא תמיד מוצדקים לדעתי האישית, אם כבר בוגאבו אז רק קמיליון ולא פרוג! -
    לדעתי האישית עדיפה עגלה איטלקית כמו פג פרגו או צ'יקו הוותיקות והאמינות על פני מותג ששווק טוב.
    לגבי מחירים... אני ממליץ לך לצרף את קניית העגלה לקניית חדר לתינוק ולבקש מחיר זול יותר לעגלה (יש הרבה מקומות שיורידו לך 1000 ש"ח ממחיר הבוגאבו רק כדי שתקני הכל אצלהם)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוגאבו ומוצרים לתינוקות

ליאת
    14/09/2009

הי,
    לנו יש את הקמיליון. זו היתה העגלה היחידה שנכנסה אלינו לבאגז' של האוטו, ולמרות שצריך שתי ידיים בשביל לקפל אותה, זו לא בעיה ומסתדרים (שמים את התינוק בסל קל לפני שמקפלים את העגלה).
    חסרון של הקמילין זה שצריך לשים לב שהיא לא מרופדת בפליז (יש עכשיו את הג'ינס שהוא מוצלח יותר). חסרון נוסף זה הסל למטה שהוא לא נורא גדול. בעקרון אני מאוד אוהבת את העגלה ולדעתי היא שווה את הכסף (לנו עלתה 4400 לפני האביזרים... שמשיה, כוס לשתיה של אמא...).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוגאבו

חיליק דובדבני
    08/11/2009

הי תמי..................
    הבוגאבו היא עגלת מותג הולנדית מאד מצליחה ויוקרתית
    הדגמים הנמכרים בארץ הם: בוגאבו פרוג , בוגאבו קמיליון , בוגאבו בי
    הדגם המומלץ ביותר הוא הבוגאבו קמיליון, על דגם זה יש חוות דעת מאד טובות.
    מחירי עגלות בוגאבו נעים בין 3500-5000 תלוי בדגם ובחנות ממנה קונים
    עלותה של עגלת בוגאבו קמיליון היא 5000 ש"ח בחנויות...שווה לך לבדוק חנויות שונות אני יודע שיש מקומות בהם מחיר העגלה התייצב דווקא על 4000 במקום 5000
    כדאי לך לסקור מחירים טרם הקניה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו