מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלותנעמה13/09/2009
הייתי שמחה לקבל חוות דעת לגבי עגלות
הדברים שחשובים לי בעגלה הם:
1. קלה ובטיחותית
2. קיפול נוח
3. שתהיה מתאימה מגיל 0 עד גיל 3
4. תינוק עם הפנים כלפי האם
מישהו שמע על עגלת LUCA שמיוצרת ע"י רשת מוצצים?
האם מומלץ לקנות עגלה שמיוצרת בסין או שאינה ידועה?
תודה מראש!
מירב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי מירב
חיליק דובדבני15/09/2009יש המון עגלות שעונות לדרישותייך
עגלות צ'קו כדוגמת הקורטינה , עגלת פג סוויץ האמינה , גרקו וגם כמה עגלות סיניות פחות מוכרות
רשת מוצצים כשמביאה מוצר חדש בדרך כלל עושה זאת בשיתוף יבואן המייצר בסין ועל בסיס פלטפורמה של עגלה בשם חדש...
את עגלת LUCA אני לא מכיר מספיק אבל בדרך כלל אני לא ממליץ לרכוש עגלות סיניות שיוצרו על ידי יבואנים מקומיים לדעתי הן פחות אמינות מהמותגים המוכרים -
מומלץ לגשת למספר חנויות ולקבל הסברים, לחקור מעט ולקבל החלטה המתאימה לך באופן אישי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבה קונפורט
נעמה15/09/2009האם היא מומלצת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה??
נעמה22/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבה קונפורט
חיליק דובדבני23/09/2009הבבה קונפורט הוא מותג צרפתי, לדעתי האישית העגלה עדיין לא מספיק מוכרת בישראל
ועדיין לא נמכרה בכמויות המהוות מאסה קריטית מספקת על מנת שאוכל לחוות דעתי עליה
מאד חשוב כשקונים עגלה לבדוק את שביעות הרצון הקיימת ממנה ואת רמת השירות של היבואן שמביא את העגלה לישראל
נכון לנתונים שיש בידי כרגע אני לא ממליץ על העגלה, אחרי תקופת של כמה חודשים ולאחר שהעגלה תשווק בישראל במאסה קריטית ונוכל לשמוע מעט חוות דעת עליה אדע להמליץ או לשלול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת בלו
אושרת16/09/2009רציתי לדעת היכן מיוצרת עגלה מדגם בלו של ד"ר בייבי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת בלו דוקטור בייבי
חיליק דובדבני23/09/2009העגלה היא מוצר של דוקטור בייבי. חברה ישראלית המייצרת ליין רחב של מוצרי תינוקות.
למיטב הבנתי הייצור נעשה במפעלים בסין, בדומה כמעט לכל העגלות לתינוקות בעולם כיום,
העגלה קיימת כבר כמה שנים בשוק ועושה רושם לא רע, לדעתי מלבד מגבלת המשקל שלה היא עגלה מוצלחת ומומלצת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)