עגלות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלות
    נעמה
    13/09/2009

הייתי שמחה לקבל חוות דעת לגבי עגלות
    הדברים שחשובים לי בעגלה הם:
    1. קלה ובטיחותית
    2. קיפול נוח
    3. שתהיה מתאימה מגיל 0 עד גיל 3
    4. תינוק עם הפנים כלפי האם

מישהו שמע על עגלת LUCA שמיוצרת ע"י רשת מוצצים?
    האם מומלץ לקנות עגלה שמיוצרת בסין או שאינה ידועה?

תודה מראש!

מירב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הי מירב

חיליק דובדבני
    15/09/2009

יש המון עגלות שעונות לדרישותייך
    עגלות צ'קו כדוגמת הקורטינה , עגלת פג סוויץ האמינה , גרקו וגם כמה עגלות סיניות פחות מוכרות
    רשת מוצצים כשמביאה מוצר חדש בדרך כלל עושה זאת בשיתוף יבואן המייצר בסין ועל בסיס פלטפורמה של עגלה בשם חדש...
    את עגלת LUCA אני לא מכיר מספיק אבל בדרך כלל אני לא ממליץ לרכוש עגלות סיניות שיוצרו על ידי יבואנים מקומיים לדעתי הן פחות אמינות מהמותגים המוכרים -
    מומלץ לגשת למספר חנויות ולקבל הסברים, לחקור מעט ולקבל החלטה המתאימה לך באופן אישי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבה קונפורט

נעמה
    15/09/2009

האם היא מומלצת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ??

נעמה
    22/09/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבה קונפורט

חיליק דובדבני
    23/09/2009

הבבה קונפורט הוא מותג צרפתי, לדעתי האישית העגלה עדיין לא מספיק מוכרת בישראל
    ועדיין לא נמכרה בכמויות המהוות מאסה קריטית מספקת על מנת שאוכל לחוות דעתי עליה
    מאד חשוב כשקונים עגלה לבדוק את שביעות הרצון הקיימת ממנה ואת רמת השירות של היבואן שמביא את העגלה לישראל
    נכון לנתונים שיש בידי כרגע אני לא ממליץ על העגלה, אחרי תקופת של כמה חודשים ולאחר שהעגלה תשווק בישראל במאסה קריטית ונוכל לשמוע מעט חוות דעת עליה אדע להמליץ או לשלול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת בלו

אושרת
    16/09/2009

רציתי לדעת היכן מיוצרת עגלה מדגם בלו של ד"ר בייבי

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת בלו דוקטור בייבי

חיליק דובדבני
    23/09/2009

העגלה היא מוצר של דוקטור בייבי. חברה ישראלית המייצרת ליין רחב של מוצרי תינוקות.
    למיטב הבנתי הייצור נעשה במפעלים בסין, בדומה כמעט לכל העגלות לתינוקות בעולם כיום,
    העגלה קיימת כבר כמה שנים בשוק ועושה רושם לא רע, לדעתי מלבד מגבלת המשקל שלה היא עגלה מוצלחת ומומלצת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו