מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- טיולון מקלרן xt טכנו או פג פרגו siהילה.17/09/2009
היי,
ראיתי שהרבה (המון !) אנשים מסתובבים עם המקלרן.. האם סתם בגלל השם או היא באמת הכי טובה ובאמת יש לה יתרונות ברורים על הטיולונים האחרים.. ?
יש טיולון חדש של פג פרגו - דגם SI .. מישהו שמע משהו עליו ??
מתלבטת בין שניהם.. מקלרן נראה יותר מרווח לתינוק, מצד שני, בשביל לקפל אותו צריך להתכופף (ב-SI לא), בדקתי ופחות יציב, האכסון למטה דיי קטן , הידיות יחסית גבוהות יותר (לבחורה 1.60 :-)
ועדיין.. חושבת לקחת אותו כי הרבה אנשים לא טועים..
אם מישהו יכול לעזור לי, אשמח !
תודה,
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיולון פליקו SI
סיוון21/09/2009שלום הילה
לי אישית יש את הטיולון של פג הפליקו SI.
ראיתי גם את המקלארן אבל את הSI קניתי אחרי המלצה חמה מאד מחברה.
לא השתמשתי אף פעם במקלארן אז אני לא יודעת להגיד לך עליו שום דבר אבל אני יכולה להמליץ לך בחום על הSI.
היא קלה מאד, קלה לתמרון מתקפלת נוח ורחבה יחסית (הבן שלי לא בדיוק בגודל ממוצע :))
רק דברים טובים.
חג שמח :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיולון פג נחשב איכותי ואמין ביותר
חיליק דובדבני23/09/2009גם המקלרן נחשב טיולון מוביל ומוצלח.
הכל עניין של העדפה אישית. אני אישית הייתי בוחר בפג פרגו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכם..
הילי24/09/2009בסוף הייתי צריכה להחליט (רציתי כבר לפני החג כי נסענו)
ולקחתי את המקלרן..
הלכתי על פי הרוב, כי אף אחד לא הכיר את ה-SI ,
קצת מתבאסת כי בהרגשתי שה-SI טוב ומתאים לי (קיפול בלי להתכופף ויותר קל..)
אבל מבחינת הנוחות של בני, הרגשתי שיותר מרווח לו במקלרן..
וגם עד שקראתי את תגובותיכם אף אחד לא הכיר את ה-SI..
מקווה שלא התחרט.. (כמו קצת עכשיו אחרי שקקראתי מה שכתבתם..)
המון תודה וחג שמח !
הילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם המקלרן תעשה את העבודה הילה
חיליק דובדבני24/09/2009אל דאגה לא תתחרטי אני משוכנע שגם המקלרן תוציא אותך מרוצה :-)
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיולון זהה למקלארן ובזול-
עמית מנדלוביץ01/10/2009יש את הסנטוריני של איזי בייבי שאני מכיר אותו כבר 6 שנים ומאוד אוהב אותו-הוא מאוד קל משהו כמו חמש וחצי ק'ג יש לו 4 מצבי שכיבה גגון והצללה מאוד גדולים וקיפול אוטומט השילדה מאלומינים כך שהוא לא מחליד והכי חשוב-4 שנים אחריות
נמכר בין -350 ש'ח ל-500 ש'ח--לעומת המקלארן שעולה למעלה מ-1000 ש'ח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)