תאומים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• תאומים
    מישיל
    19/09/2009

היי, אני מתעניינת בעגלה וסלקל לתאומים.
    רציתי בהתחלה עגלה שניתן להרכיב עליה את הסלקל והתברר שקשה מאוד לענות לדרישה זו כי אז העגלה תהיה מאוד רחבה וענקית, לכן החלטתי לקנות עגלה לחוד וסלקל לחוד.
    הדרישות שלי:
    עגלה: חשוב לי שתהיה קומפקטית, קלה (יחסית לתאומים) וקלה לקיפול. האם המקלארן מומלצת או הפג פרגו??? ראיתי גם את ה- easy walker אבל היא נראית ושוקלת כמו טרקטורון. מה עדיף??
    סלקל: אני גרה בקומה 3 בלי מעלית לכן משקל הסלקל חשוב לי מאוד. בנוסף, חשוב שיהיה בסיס לרכב כך שיהיה לי יותר נוח להוציא אותם מהבית. בנוסף, אני רוצה עגלה מאוד בטיחותית, איכותית ושיש לה מגן שמש שניתן לפתוח אותו ולסגור בקלות (כמו אוקורדיון ). עשיתי סקר שוק ולא מצאתי סלקל שעונה לכל דרישותי- מה אתם ממליצים??
    מודה מראש על המענה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תאומים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום מישל

חיליק דובדבני
    23/09/2009

ראשית נפתח בהסבר קצרשוק העגלות לתאומים בארץ הוא מצומצם ולא מושקע כפי שהייתי רוצה לראותו. עגלות התאומים על פי רוב פחות משווקות ופחות מושקעות מפאת נתח השוק הקטן יחסית שהן תופסות מסך המכירות של עגלות תינוק.
    כמי שיש במשפחתו יותר מידי משפחות תאומים -לכל בני דודי נולדו תאומים :-) - אני מכיר את הנושא ואת ההתחבטויות בהן את ניתקלת.
    באופן אישי אני מכיר את העגלות של בייבי גוגר , דוקטור בייבי , ואיזי בייבי.
    הבייבי גוגר חשבת עגלה טובה ואיכותית , לא כבדה מידי, ובהחלט עושה את העבודה הגם שאינה עגלה משולבת
    דוקטור בייבי עגלת תאומים 75 , עגלה וותיקה שבהחלט עושה את העבודה בחרון אחד -משקלה מעט מכביד.
    איזי בייבי - עגלת טיולון תאומים סידני - מוצר מצויין , קל, ומתקפל בקלות , חסרון בולט אין לעגלה שכיבה של 180 מעלות ויש צורך להוסיף לה משטח לשכיבה בחודשים הראשונים.
    מבחינת סלקלים אני לא ממליץ על סלקל שמתחבר לעגלה - הסיבות אשמח לפרט אם תרצי - פשוט שאלי בהודעה חוזרת
    סלקלים בטיחותיים יש לציקו , גרקו , פג פרגו , מקסי קוזי
    כולם נחשבים בטיחותיים מאד ואמינים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו