מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מה אתם יודעים על עגלת בייבי לאב?הילה23/09/2009
המוכר בחנות מאוד המליץ לי על הדגם החדש של עגלת בייבי לאב, הכולל אמבטיה(במחיר 1500 ש"ח). עד היום לא שמעתי על החברה הזו. האם אתם יודעים משהו על העגלה הזו?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום הילה
חיליק דובדבני24/09/2009בייבי לאב היא חברה ישראלית המייבאת עגלות לארץ. המותג המוכר שהם מייבאים הוא עגלת ברבי אובו -brevi ovo - האיטלקית המצליחה.
עגלת בייבי לאב עם האמבטיה , עליה את מדברת , היא החיקוי של עגלת פג פרגו בעלת ידית אחת ששווקה בעבר בישראל , זו עגלה פשוטה, מיוצרת בסין , ברמת גימור סבירה.
הערה אישית: ברמת המחירים שיש היום לא שווה לקנות עגלות סיניות כשבאותו המחיר בערך משיגים את המקור האיטלקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה...
הילה01/10/2009תודה חיליק על התשובה.
לגבי ההערה שלך על המחיר: האם אתה יכול להמליץ על עגלה עם ידית אחת באיזור ה-1500 ש"ח, שלדעתך טובה יותר מהבייבי לאב (ממה שהבנתי העגלותהטובות נעות מ-2500 ומעלה)
תודה רבה על ההתייחסות, הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי הילה
חיליק דובדבני01/10/2009אז ככה, לגרקו יש עגלה הקרויה מיראז' שעלותה נמוכה מ 1500 -אני פחות ממליץ עליה
יש לך את הפג פרגו אונו - עגלה מעולה בעלת ידית עוברת מצד לצד , במבצעים היום בעלות של כ 1490 אם איני טועה...
פג פרגו פליקו פי 3 קומפלטו שהיום נמכרת במבצעים במחירים שנעים סביב 1590-1790
ויש עגלת צ'יקו קורטינה - עגלה מדהימה, עם נסיון מוכח, שאמנם מעט יותר יקרה בדיל טוב תוכלי למצוא אותה ב כ 1700 - 1900 תלוי ברמת האיבזור.
אני מאד ממליץ גם על הצ'יקו וגם על פג פרגו. עגלות מותג מובילות בעולם. אטלקיות אמיתיות. אמינות וטובות.
לטעמי-עדיפות על הבייבי לאב.
אם תרצי עוד עזרה צלצלי אליי- אשמח לסייע
והעיקר- שיהיה בשעה טובה יקירתי :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושוב שלום,
הילה01/10/2009קודם כל אני רוצה להביע את הערכתי ותודתי על ההתייחסות המהירה והרצינית. כיף שיש עם מי להתייעץ.
ולגבי הצעותיך - P3 לא באה בחשבון מבחינתי, כי חשוב לי מאוד ידית אחת ולא 2.
לגבי האונו - דווקא הייתי מכווננת עליה וכשהגעתי לחנות המוכר הוריד אותי ממנה בגלל שלדבריו הרבה קונים נתקלו בבעיה של עבירות. ואכן הוא הדגים לי שכאשר מעבירים את הידית והתינוק מול המסיע, קשה מאוד לסובב את העגלה ועוד יותר קשה להעלות את החלק הקדמי שלה כשרוצים לעלות מכביש למדרכה. גם בזאפ ראיתי ביקורת דומה לכן ירדתי ממנה (למרות יתרונותיה הרבים בעיני).אולי היא עדיין שווה קניה בהנחה שאשתש רק בכיוון הקלאסי של הידית, בלי להנות מאפקט "הידית העוברת"?!
לגבי הצ'יקו - שמחתי לקרוא עליה שהיא רחבה יחסית. אני מבינה שהיא מגיעה ללא אמבטיה. האם יש מזרון שאפשר להוסיף כדי שאוכל להשכיב תינוק על הבטן ב- 180 מעלות? האם ידוע לך אם זה בריא עבור גב התינוק כמו אמבטיה? זה ממש 180?(הסלקל קצת מיותר לי כי יש לי כיסא לרכב מהילד הקודם, לכן זה לא שיקול כדי לקחת את העגלה)
ולסיום: זה נראה שזאפ לא כ"כ חזקים בתחום הציוד לתינוקות (ואולי אני טועה). האם יש לך המלצה באילו אתרים/חנויות אמצא את העגלות במחירים הנמוכים ביותר?
תודה ענקית,
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שוב :-)
חיליק דובדבני01/10/2009לגבי הצ'יקו קורטינה... עד כמה שידוע לי גם האמבטיות הן לא בדיוק 180 מעלות כי אם יותר לכיוון ה 176 מעלות...
לטעמי - העגלה נטולת האמבטיה היא בהחלט מספקת - וחוץ מזה יש אפשרות להוסיף משטח שכיבה פשוט וזול -עלותו כ 50 ש"ח- שנותן את השכיבה של 180 מעלות מלא. המשטח טוב ועושה את העבודה!
בני בכורי , משה , התנייד עד גיל שנתיים- ממש לאחרונה - בעגלה פשוטה ללא אמבטיה ואני לא נתקלתי בשום בעיה - כך שמבחינתי אין חשש לגב התינוק גם בעגלה ללא אמבטיה. והמשטח-שגם אני השתמשתי בו-עזר ופתר את הבעיה בשכיבה בעגלה.
זאפ אכן לא חזקים בנושא חנויות תינוקות.
מעבר לאתר שלנו. יש לך אתרי השוואות מחירים לא רעים בכלל בדומה לפעוטות למשל.
כדאי גם לגשת לכמה חנויות פיזיות, לשמוע את המוכר. להתרשם גם מהחנות וממה שהיא משדרת ולא רק מהמחיר-לפעמים שירות טוב שווה כמה שקלים יותר :-)
אם תרצי עוד מידע- את מוזמנת לכתוב או לטלפן אליי לבחירתך :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
הילה04/10/2009תודה,תודה,תודה,
עזרת לי מאוד. חג שמח ושנה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוצרי תינוקות של בביבי לאב
קרן דוד14/01/2010לכל המעוניין אם תשאלו אותו לא לא לא ממליצה לקנות שום מוצר של חברת" בייבי לאב " הם מוצרים עם הרבה תקלות ואין להם מתן שירות הולם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי האיכות אני מסכים איתך
חיליק דובדבני15/01/2010לגבי השירות-הם דווקא יודעים לתת שירות תלוי מי עומד מולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי שירות התיקונים שלהם
רות22/08/2010קיבלתי מחברה עגלת בייבי לאב במצב טוב אבל צריכה תיקונים קלים של תוספים שנישברו. אני מחפשת בנרות איך אפשר להגיע לשירות תיקונים שלהם. מישהו מכם יודע באילו חנויות מוכרים עגלות אלו או איך משיגים את שירות התיקונים?
דרך אגב, לי יש פג פרגו דגם P3 פרמט והיא ממש מעולה ולא עולה עכשיו הרבה. וכשקיבלנו את הבייבי לאב התפעלנו ליראות עד כמה המבנה שלהן דומה, במיוחד הפטנט של "חצי אמבטיה", אבל כנראה שהחומרים שלהם באיכות לא משהו כי כמה דברים שבורים שם.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת בייבי
עפרה03/11/2010איזה עגלה בסוף קנית ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)