מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלת brevi החדשהשרון04/10/2009
שלום רב,
אני ממש נהנהת לקרוא את הפורום שלכם והמידע הרב שהינכם תורמים להורים לעתיד, בטרם רכישת עגלה.
אני ובעלי די גבוהים (אני 1.80 ובעלי 2.00), כך שהקריטריון הראשון שלנו לפני הכל היה עגלה גבוהה ונוחה עבורנו. אכן, ביום שישי האחרון, בחנות בשם סנטר ביבי באשדוד, הציעו לנו את עגלת בראבי, (דגם חדש אני חושבת אובו, אך היא שוקלת רק 7.2 ק"ג) אשר בבסיסה היתה הכי גבוהה מכל העגלות בחנות, וזאת לפני הידית העגלה נפתחה כלפי מעלה, פשוט הלכנו איתה זקופים, כמה כייף למצוא עגלה כזו. היא היתה בעלת 4 מצבים, אמבטיה קשיחה ומורחבת, סל קל, ו2 מצבים של הליכיון. עלותה כולל 4 המצבים ותיק נלווה בסך של-3,500 ש"ח..לא זולה כל כך אך ממש פרקטית, גם מתקפלת בקלות.
שאלתי היא, האם הינך מכיר עגלות נוספות גבוהות בעלות הקריטריונים הללו ו/או מה דעתך על עגלת ברב, כי היא לא הכי מוכרת שנכנסו למוצצים הם מסרו שהם יכולים רק להזמין אותה, היא לא קיימת להם בחנות. כמו כן, איפה ניתן למצוא את העגלה הנ"ל במחיר אטקראטיבי יותר, אם המוטו שלך הוא "פראייר מי שלא קונה באינטרנט".
תודה מראש,
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי שרון
חיליק דובדבני07/10/2009עגלת ברבי היא עגלה שמאד מוכרת לי באופן אישי, ואצלנו בבייביז אנחנו מוכרים לא מעט עגלות כאלה! ואפילו מציגים אותה בחנות
כמה מילים על היצרן: ברבי אובו. תוצרת איטליה. מפעל של כ 40 שנים!. נחשב איכותי ממותג וטוב.
היבואן ונותן השירות הוא בייבי לאב.
אחת מהמוכרות המקצועיות ביותר בענף התינוקות, שעובדת אצלנו בבייביז , שהיא גם סבתא ל 3 נכדים! קנתה לכולם את הברבי...אני מניח שהסיבה היא היכרותה העמוקה עם העגלה וידיעתה כי היא מצויינת- ואני בהחלט מסכים :-)
עגלות נוספות שעשויות להתאים לכם לאור דברייך: סטוקי , עגלת קוויני שיש רק בשילב , ציקוי טריו טור 4
לגבי סוגיית המחיר - המותג ברבי אובו האיטלקי נחשב איכותי ויוקרתי , למותגים משתדלים לא לשבור מחיר אבל תמיד יש מבצעים מיוחדים בצירוף חדרי תינוקות או מוצרים נוספים.
המחירים משתנים מחנות לחנות ויכולים תמיד לרדת בהתחשב באופי העיסקה שתעשי ובתנאי התשלום.
אם תצרי איתי קשר טלפוני אדע לכוונך יותר
והעיקר...שיהיה בשעה טובה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסלקל של ברבי
אורית11/10/2009אני מתעניינת גם כן בעגלת ברבי. רציתי לדעת האם הסלקל שלה בטיחותי? כי הבנתי שהוא נקשר עם החגורות של הרכב ואין לו תושבת.
כמו כן, הבנתי שהוא קטן מידי ולא ישמש אותי להרבה חודשים.
האם כדאי לקחת את העגלה ללא הסלקל? והאם ישנו סלקל של חברה אחרת שמתחבר לשלדה של הברבי?
תודה על התגובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי המליצו לקנות מתאם לרכב
שקד18/10/2009גם אני אהבתי מאוד את הברווי,בקשר לסלקל קיבלתי המצלצה לקנות מתאם לרכב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאישית אני היתי מעדיף סלקל אחר
חיליק דובדבני19/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזהרו מהעגלה הזאת כמו מאש - תקלות
אבא עצבני15/04/2010מדובר בעגלה יקרה, אשר מסתבר שיש לה תקלה בגלגלים הקדמיים
אחת לכמה זמן הם פשוט נתקעים ב 90 מעלות ואי אפשר לזוז (או שהעגלה תופסת זוית נסיעה ב- 90 מעלות)
מדובר בסכנת חיים אמיתית - אני נתקעתי באמצע מעבר חציה בת"א
העגלה הייתה בתיקון כבר 4 פעמים, החליפו לנו את הבסיס
עכשיו הם מודים שיש בעיה שידועה להם (אבל מסתירים אותה מהקונים).
בקיצור - לא לקנות (אפילו אם מציעים לכם בחצי מחיר).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן יש גם תקלות לפעמים
חיליק דובדבני15/04/2010למרות שעל פניו מדובר בחברה לא רעה, אבל אני עדיין ממליץ על המותגים המרכזיים: קאם, פג, צ'יקו, אינגליזינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אתה צריך עזרה בטיפול מול היבואן
חיליק דובדבני16/04/2010דבר איתי- אולי אצליח לעזור לך לפתור את הבעיה מהר יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)