עגלות- מתלבטים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלות- מתלבטים
    יעל
    05/10/2009

שלום לכולם,
    היום התחלנו בחיפושינו אחר ההעגלה הנכספת לבייבי.
    במספר החנויות שהיינו הציעו לנו להפתעתנו את אותם הדגמים השונים.
    אשמח לשמוע חוות דעת של אנשים שהתנסו כבר בעגלות אלה.
    1. פג מודולר טריפיקס
    2. בבה קומפורט- סטריטי
    3. בייבי ג'וגר- מיני.

חשוב לציין שאני בחורה קטנה מאוד ולכן חשוב לי שהעגלה תהיה יחסית קטנה ולא כבדה, שתתקפל בצורה יעילה וכמובן תהיה נוחה לבייבי ולי בנסיעה.
    (כמובן ששלושת העגלות הנ"ל הן משולבות וזאת המטרה שלנו בקניה, לקנות עגלה שתכיל את 2 הצרכים לפחות אם לא את השלושה)

תודה רבה לכם,

יעל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלות- מתלבטים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הי יעל

חיליק דובדבני
    07/10/2009

ראשית שיהיה בשעה טובה,
    לשאלותייך:
    עגלות מודולריות טובות יש הרבה...ממותגים שונים, מדינות שונות, יבואנים שונים...
    לגבי הפג מודולר- עגלה מאד מוכרת. בעלת מוניטין רב וכמות גדולה של נשים בארץ שמכירות,השתמשו ויודעות להמליץ. עגלה איכותית. בעלת אחוז תקלות מאד נמוך. שירות יבואן (מאד חשוב) מצויין!!
    סטריטי - עגלה לא כל כך מוכרת בארץ, לי אין עדיין אינפורמציה שנאספה לאורך כמה שנים לגבי אחוז תקלות, רמת שביעות רצון של מאסה קריטית של משתמשים ורמת שירות שניתנת לעגלה זו ולכן קשה לי להמליץ עליה בלב שלם הגם שהיא נחשבת קלה ונוחה לתפעול. אולי לאחר שנה וכשאקבל מעט נתונים ויהיו בידי הנתונים החשובים הללו אוכל לחוות דעה רצינית
    ביבי גוגר - עגלה מצויינת, המון חוות דעת מעולות, בעיה קלה עם כמויות מלאים וצבעים. לגבי רמת שירות יבואן - שוב, אין בידי מספיק נתונים על מנת לחוות דעה רצינית.
    לסיכום המלצתי: לראות את כל העגלות , אני גם היתי מוסיף את הציקו טריו פור מי וציקו טריו טור 4 שנחשבות עגלות מדהימות!!!
    להרגישן, לנסות לסגור ולראות איך הקיפול, איך הכניסה לתא המטען ברכב, יש הרבה חנויות שישמחו לעזור לך לבדוק זאת...להשוות מחירים בניהן...
    אישית. אני אוהב את עגלות פג והיתי בוחר בטריפיקס :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו