המלצה על סל קל

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה על סל קל
    שירלי
    07/10/2009

שלום,
    העגלה שאני מעוניינת לקנות לא מגיעה עם סל קל (אינגלזינה לאונג'), והסל קל שכבר ניתן לחבר אליה איננו מומלץ במיוחד (הגי). הסל קל של צ'יקו נראה לי בטיחותי ואיכותי למדי (דווקא זה המגיע יחד עם הקורטינה).רציתי לדעת האם כדאי לרכוש אותו (ואיך נקרא בדיוק הדגם שלו) או שיש לכם המלצה על סל קל אחר. תודה רבה:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה על סל קל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום שירלי

עמית מנדלוביץ
    07/10/2009

הסלקל של צ'יקו נקרא-KEY FIT-קיי פיט והוא הסלקל שנמצא כבר תקופה ארוכה בין המובילים או אפילו המוביל מכולם במבחני הבטיחות
    הוא מאוד נוח לתיפעול להורים ומעולה לתינוק/ת מכל הבחינות -אני גם מוכר אותו הרבה וממש כל מי שקונה אותו מרוצה (למרות שהוא לא זול)
    אני ממליץ עליו בחום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד כמה שאלות קטנות

שירלי
    08/10/2009

תודה רבה על ההענות המהירה, רציתי לדעת גם איפה אתה מוכר אותו, באיזה צבעים הוא מגיע ומה המחיר שלו?

תודה ויום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו