מזרן

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מזרן
    קרן
    08/10/2009

שלום,
    אנחנו מתלבטים איזה מזרן לקנות לבייבי שבדרך.
    כשהתחלנו בחיפוש התוודענו למזרן החדש - המזרן הרשתי AirNettress.
    האם יש לכם מידע לגביו?
    או כל המלצה על מזרן טוב אחר?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מזרן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מזרן

חיליק דובדבני
    12/10/2009

הי, מזרנים הם עולם שלם ...יש אורטופדיים,דו צדדיים,עם כיסויים וציפויים, בד נושם, אייר ועוד ועוד ועוד
    לגבי המזרן החדש איירנטרס - למעט החומר השיווקי המסיבי שיש עליו, שלדעתי , בעיקר עוסק בהפחדה, לא נתקלתי בחומרים נוספים אודות המוצר.
    במזרן-כמו בעגלה יש כמה פרמטרים שצריך לדעתי, לבחון כשמחליטים: מעבר לאיכויות ולטיב המזרן עצמו, איפה הוא מיוצר, מי עומד מאחוריו, מה היתרונות והחסרונות, כמה יחידות נמכרות בכל שנה, מה אחוז הבעיות, מה אחוז ההחזרות ומה אומרים ההורים...
    המזרן הוא חדש, עדיין לא נמכרה כמות המאפשרת מדידה איכותית של הפרמטרים שאני אוהב לבחון
    אבל מעבר לעובדה זו מציק לי משהו אחר...בעת לימודי באוניברסיטה, שעה שהיתי בסמנריון שעסק במניעה...(-מניעת שימוש בסמים בקרב בני נוער-) הסבירו לנו והדגימו כיצד שימוש בהפחדה על מנת לייצר מניעה אינו עובד ואינו חכם.
    משום מה אחרי שראיתי את החומרים השיווקיים ואחרי ששמעתי לא מעט מוכרים שכמה חנויות שונות מנסים למכור את המזרן באומרם שהוא יציל חיים וכו' לא השתכנעתי!
    מזרן זה דבר מאד אישי, כל הורה בהתאם לרמת הדאגה שלו , בוחר את רמת המזרן לתינוק
    אני אישית, לא היתי בוחר באיירנטרס - לדעתי צריך שיעברו עוד כמה שנים של שימוש בו כדי לקבל תמונה מדוייקת.
    יש את בייבי עמינח, בייבי פאנג , ועוד עשרות יצרנים שעוסקים רק במזרנים וזו מלאכתם - שבהם אני אישית הייתי בוחר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו