עגלת לולה אפ

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת לולה אפ
    רווית
    10/10/2009

שלום רב!
    אני מעוניינת לרכוש את עגלת לולה אפ של בבה קונפורט. קיבלתי המלצות על העגלה מזוג אשר רכש אותה לפני שנה ומאד מרוצה( עגלה פרקטית, קלה וכ')
    רציתי לקבל עוד פרטים עליה ולדעת היכן ניתן להשיגה.
    תודה מראש על התשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלת לולה אפ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לולה אפ

חיליק דובדבני
    12/10/2009

העגלה הצרפתית של בבה קונפורט. לא מוכרת מספיק בארץ. משווקת כשנה ואין לי עליה מספיק נתונים על מנת לחוות דעה רצינית מעבר לכך שהיא נראית נחמד
    כשבוחנים עגלה יש לשים לב להמון דברים - בין השאר גם לנתונים אודות חוויית השימוש בעגלה, אחוז התקלות, מהירות תגובה של נותן השירות, רמת השירות, כמות העגלות שנמכרה בשנה, האם הדגם יהיה גם בשנה הבאה או מגיע דגם משופר ועוד ועוד ועוד
    לסיכום. בבה קונפורנט לא רע...אני אישית ממליץ על עגלה איטלקית אמינה וטובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני מתלבטת לגביה

מיכל
    07/11/2009

ראיתי אותה בתינוקות זה נחנו בפ"ת ובבייבי קלאב פ"ת
    מתלבטת לגביה ולגבי פג און טרק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות לא קלה

חיליק דובדבני
    08/11/2009

פג נחשבת יותר אמינה - האון טרק דווקא פחות מומלצת - הטריפיקס היא העגלה היותר מוצלחת
    בכל מקרה כדאי לך לראות את העגלות . לקרוא חוות דעת של נשים שהתמשו בעגלה, לבדוק מה טיב השירות של היבואן, ולבדוק מה זמן האספקה ותנאי האחריות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו