מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מתקשים להכריע - פג פרגו או אינגליזינהעדי20/10/2009
שלום!
אנחנו מתלבטים כרגע בין שתי עגלות:
1. אינגליזינה
2. פג פרגו- פליקו פי3 מודולר
קשה לנו להכריע בין שתי העגלות, משום שהן נראות לנו מאוד דומות... היינו שמחים לקבל את עצתך בהכרעה בין שתי העגלות וכן לדעת הבדלים שידועים לך בין העגלות מבחינת משקל, שירות, איכות בדים, נוחות קיפול וכ"ו...
בנוסף, האם היית ממליץ על דגם אונו או סוויץ' של פג פרגו במקום הפליקו פי3?
תודה רבה,
עדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי עדי
עמית מנדלוביץ20/10/2009לגביי פג פרגו אני ממליץ מאוד ומכיר את העגלה שנים רבות ו-99% מהאימהות שקנו אותה מאוד מרוצות לגביי האינגליזינה אני לא יכול לחוות דיעה מכיוון שזו עגלה בלעדית של שילב ורק הם מוכרים אותה ורק הם גם מכירים אותה
לכי על הפג בטוח שתהני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליצה בחום על אנגלזינה
שלי28/10/2009קלה נוחה,מתקפלת ביד אחת ביד השניה אני מחזיקה את הילד,מרופדת היטב...מעולה
רק הסלקל שלהם מזעזע.
תקהי סלקל של חברה אחרת אבל העגלה באמת מוצלחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדעה נוספת :-)
חיליק דובדבני29/10/2009גם הפג פרגו וגם האינגליזינה הן האיטלקיות הבודדות שעדיין מיוצרות באיטליה ולא בסין !! שתיהן עגלות מצויינות עם חוות דעת טובות ושביעות רצון גבוהה
האינגליזינה מיובאת על ידי שילב בלעדית ולכן המידע הסטטיסטי עליה מוגבל - שילב לא מעבירה לנו נתונים - וסיבותיה עימה
פג פרגו מיובאת על ידי פופיק - שירות וי. אי. פי. ובניגוד לאינגליזינה הסלקל שלה מעולה ונחשב אחד הטובים
אני אישית ממליץ פג פרגו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לא טוב בסלקל של האינגליזינה?
שני28/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה?
חיליק דובדבני29/12/2009איש לא טען שהסלקל שמתאים לאינגליזינה לא טוב! להיפך אני מבין שאינגליזינה מאד מומלצת
אישית אני פחות מכיר את המקסי קוזי ואת אינגליזינה כי הם נמכרים רק בשילב ולא מעבירים אלינו נתונים אודותיהם...אבל אני קורא ולומד על שביעות רצון מהמוצרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)