סלקל + עגלת מקלארן ניו בורן

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• סלקל + עגלת מקלארן ניו בורן
    תמר
    20/10/2009

שלום,

למרות שלשאלתי הקודמת על עגלות לא קיבלתי מענה, יש לי התייעצות נוספת, אשמח לתגובה...
    סלקל קבריו פיקס של מקסי קוזי מול דיסקברי של אוונפלו? כיצד מומלץ להכריע? האם יש סלקל טוב ומומלץ אחר בעלות נמוכה יותר מהמקסי קוזי?
    מבחינת עגלה, רצינו את האינגליזינה לאונג', אבל ראינו אצל חברים את המקלארן ניו בורן (Techno XLR) שכנראה עקב בעיה עם היבואן היא לא נמצאת כרגע בחנויות, אבל הבנתי מהיבואן שאמורה להגיע - מאוד התלהבנו ממנה כי היא הטיולון היחיד שראינו שנראה לגיטימי להשכיב בו תינוק בן יומו, המזרן מאוד רך ועבה, הכיסוי רגליים רציני ומגן, ובסה"כ זו נראית עגלה שיכולה לשרת באמת מלידה והלאה, מבלי להחליף תוך שנה עגלה מסורבלת וכבדה לטיולון ב-300 ש"ח, שזה מה ששמענו שרוב האנשים עושים בסוף....
    האם מישהו יודע לגבי העגלה הזו? גם חוות דעת על מה שכתבתי וגם לגבי הגעתה לארץ?

תודה רבה,
    תמר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הי תמר :-)

חיליק דובדבני
    22/10/2009

חבל שלא קיבלת תהייחסות לשאלתך הקודמת - ננסה הפעם לעזור לך כפי יכולתינו
    לגבי סלקלים: מקסי קוזי הוא מותג שנמכר רק בשילב-שילב ממעטת למסור מידע לגבי מוצריה והמוצרים שמיובאים על ידה בבלעדיות לכן ,מעבר לחוות דעת אישיות של משתמשות, לא מצוי בידינו שום נתון מדוייק שבדרך כלל נמסר על ידי היבואן - (כמו למשל: אחוז תקלות, רמת שביעות רצון , אופן טיפול , ואפילו הוראות RECALL מהיצרן)
    יש אתר אינטרנט הנקרא consumersreports באתר זה אני חושב שתוכלי ללקט יותר מידע לגבי מבדקי בטיחות, מבחני ריסוק ותצאות שונות ...
    לגבי האוונפלו דיסקברי 5 - (סלקל שגם הילד שלי ישן בתוכו בחודשיו הראשונים :-) )...
    המוצר מיוחד בגלל הפטנט של ידית האחיזה שמאפשרת אחיזה הסלקל בלי לאמץ את פרק היד. הסלקל לא שוקל הרבה ונוח מאד לשימוש!
    מבחינת בטיחות - תוצאות מבחני הריסוק האחרונים שנתקבל סלקל אוונפלו הן לא מזהירות! יש המון סלקלים לפניו בתוצאות (ציקו-פג-מקסי קוזי-)...
    אני אישית הייתי הולך עליו ללא חשש!
    הערה קטנה: יש לשים לב כי את רוכשת סלקל משנת ייצור חדשה! נתקלתי בחנויות בהן יש סלקלים ומוצרי בטיחות נוספים שיוצרו ב 2006 והתוקף שלהם בעייתי...והם מוצעים למכירה בזול
    המלצתי ... שימי לב! בידקי את תאריך הייצור בגב הסלקל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו