מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- להתרחק כמו מאש abc דיזייןבלה22/10/2009
לפני יותר מחודש נולד לי פשוש מתוק ומקסים וכיאה לאחד שכזה הזנמתי לו את העגלה הכי יפה ומאוד יקרה, עגלת abc מדגם בולדר.
עד עצם היום הזה לא קיבלתי את העגלה שהזמנתי ועד היום אני מסתובבת עם עגלה חילופית, השירות מזעזע ואפילו כבר נינזפתי על התנהגות לא הולמת ופליאה למה אני כל כך כעוסה.
ליבי אליכם הקוראים אל תעשו את השגיאה שאני עשיתי ואל תסתנוורו מיופיה כי לפעמים אפילו בעגלה יש לשפוט את האופי ולא רק את היופי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצער לשמוע-זו הבעיה כשיבואן קטן ולא
חיליק דובדבני25/10/2009מנוסה מביא עגלה...ולפעמים גם העגלה הטובה ביותר בעולם לא שווה את ההתעסקות עם יבואן שלא מנוסה במתן שירות הולם...
ושוב אני חוזר: יבואני המותגים האיטלקיים-פג פרגו , צ'יקו , קאם יודעים לתת שירות! יודעים לעמוד מאחורי המוצר!
ולכן אני ממליץ עליהם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מסכימה לגמרי
רויטלוש25/10/2009המדינה שלנו מלאה בחאפרים שלא יודעים לתת שירות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה החנות שקנית ממנה לא עוזרת לך?
רויטלוש25/10/2009הם אמורים לסייע לך מול היבואן לדעתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת צודקת
בלה27/10/2009ההזמנה נערכה בביג בייבי, ואכן גם שם התשובות שניתנו לי לא היו מספקות ,ובלי כל קשר, או עם כל קשר , את הציוד שהזמנתי לא קיבלתי כעבור 48 שעות כפי שהובטח, אלא כעבור חמישה ימים.
בקיצור ממש נפלתי.
אחרי משא ומתן מפרך עם החנות בפולג הגעתי שבועיים אחרי הלידה להחליף את הסל קל של abc שהגיע קרוע. למזלי היה נוכח בחנות בעל הרשת שנאות לתת לי סל קל אחר של חברה אחרת.
כעת אני מתכוונת לנסות להחזיר את העגלה ולבקש את כספי בחזרה "תמימה שכמותי"
מישהו יכול להמליץ על עגלה באמת טובה ?
מותשת קרבות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי בלה
חיליק דובדבני27/10/2009חשבתי שרשתות יודעות לתת שירות...חבל שלא כך הדבר בביג בייבי
ראשי דעי כי על פי חוקי הגנת הצרכן את יכולה להחזיר מוצר שבועים אחרי הקניה באריזתו המקורית...אז אם לא השתמשת בעגלה- הם חייבים לזכותך! אם כבר השתמשת בעגלה המקרה בעייתי יותר כי אז לבעל החנות אין ממש מה לעשות עם עגלה לא חדשה והוא צריך את גיבוי היבואן שבמקרה זה כנראה...לא יגבה-כי הבנו כבר שהוא כנראה, על פי התרשמותי מהתנהלות האירועים קצת "חאפר"
לגבי עגלות טובות: איטליה איטליה ושוב איטליה
פג מודולר טריפיקס , ציקו טריו -פור מי או טור פור , צ'יקו קורטינה , פג סוויץ , קאם , אינגליזינה
אם את צריכה עזרה קצת יותר מקצועית צלצלי אליי
052-7023917* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה משפטית
בלה29/10/2009האם למרות שקיבלתי בולדר אחרת "זמנית", ובעצם לא קיבלתי את המוצר שהזמנתי, החנות ממנה עשיתי את ההזמנה חייבת להחזיר לי את כספי ?למרות שעבר חודש וחצי?
אני חייבת לציין שאף אחת מהעגלות שציינת לא נמצאת בחנות ועל כן אני לא מעוניינת בזיכוי של הרשת, רוצה עגלה טובה ולהזמינה בחנות אמינה שיודעת לתת שירות.
אגב תודה על היעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזו רשת זו שלא מחזיקה עגלות
חיליק דובדבני30/10/2009איטלקיות? מה יש שם? רק עגלות מסין??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא בטוח לגבי זיכוי
חיליק דובדבני30/10/2009אם לא השתמשת בעגלה---שהרי טרם סופקה לך --- לדעתי יש לך טיעון טוב לקבלת הכסף
אם מדובר ברשת ללא שירות-כנראה תתקלי בקשיים רבים...עדכני אותי במאבקך...אם אוכל לסייע אשמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלה לא ברור אם העגלה טובה או לא ??
הריונית19/07/2010לפי מה שאני מבינה את לא מרוצה מהשירות אך לא ברור אם העגלה טובה או לא...
אני ראיתי את העגלה בביג בייבי בילו והמוכרות שם מקסימות, לא יודעת איפה את קנית וכנראה שבמקרה שלך הם אכן עשו פדיחה והם היו צריכים לפצות אותך, אבל האם באמת הזמנת עגלה רק 48 שעות לפני הלידה???
והם הביאו לך תוך 5 ימים ??? שזה בהחלט זמן סביר.
בקיצור אם משהו יודע מניסיון איך העגלה אשמח לתגובתו מה שחשוב לי זה לגבי הקיפול שלה והטיולון ששמעתי שהוא לא מתקפל ל 90 מעלות, האם בכלל צריך 90 מעלות ? משהו פעם הושיב את הילד ב 90 מעלות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי בולדר....
הילה27/10/2009העגלה עצמה מדהימה.... לגבי השירות את צודקת שצריך לבחון בשבע עיניים.
לי הביאו את העגלה בלי גלגל אחד ועם סלקל בצבע שונה מהעגלה.
אז נכון שאת הגלגל קיבלתי כבר למחרת, אבל עם הצבע השונה של הסלקל נשארתי עד היום.
פיצו אותי על כך, אבל זה מאכזב.
לגבי העגלה, אין לי ספק שברגע שתקבלי אותה תאהבי אותה ותהני ממנה.
כמו כן, את לא חייבת לקנות את הבולדר דרך היבואן, יש אתר בשם יורושופס שמוכר אותה ונותן שירות מעולה. חברה טובה שלי קנתה דרכו.
על העגלה אני המלצתי :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבולדר טובה
בלה29/10/2009להילה הי
לא אמרתי מעולם שהעגלה לא טובה
אבל אני חושבת שלא שווה כאב הלב והעצבים הנילווים לשירות הגרוע ראי תינוקי המתוק כבר בן חודש וחצי ולא קיבלתי את העגלה שהזמנתי ובכלל היחס אלי הוא בלתי נסבל .
רם מבעלי abc ממש כועס עליי שאני מביעה מורת רוח ולא הבין מה הבעיה שלי.
אני בטוחה שיש בשוק אין סוף עגלות נהדרות ושהשירות מעולה, עדיף לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלה שיש בעיה עם שירות היבואן לא
חיליק דובדבני30/10/2009עגלה שיש בעיה עם שירות היבואן לא כדאי לקנות אותה...בדיוק מהסיבה שהוזכרה פה כבר מספר פעמים
את לא רוצה להיתקע עם עגלה הדורשת תיקון ללא שירות נאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיורו שופס
אורית17/11/2009שלום...
אני צפויה ללדת בינואר ורציתי את עגלת הבולדר... אכן באתר של יורו שופס המחיר אטרקטיבי
אבל מה אם השרות שלהם? במידה ומשהו מתקלקל בעגלה יש לי אחריות ? יש ביטוח?
מי הם...? ולמה עדיף לקנות שם ולא בחנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיורו שופס
אורית17/11/2009שלום...
אני צפויה ללדת בינואר ורציתי את עגלת הבולדר... אכן באתר של יורו שופס המחיר אטרקטיבי
אבל מה אם השרות שלהם? במידה ומשהו מתקלקל בעגלה יש לי אחריות ? יש ביטוח?
מי הם...? ולמה עדיף לקנות שם ולא בחנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחיר זול אבל אין באמת מי שיתן שירות
חיליק דובדבני18/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבולדר
אורית22/11/2009שאלה...
מי היבואן של abc ובולדר לארץ?
מה שם החברה שלהם? אין אליהם פרטים....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תתקרבו
בלה09/12/2009שוב אני חוזרת ואומרת לא כדאי לך להזמין את הבולדר או כל עגלה שלהם השירות כל כך גרוע את העגלה קיבלתי שבני הגיע לגיל חודשיים ללא כל פיצוי
שירות גרוע ביותר היבונית התנהגה בצורה מחפירה
ראי הוזהרת
יש עוד עגלות טובות עם שירות אמין יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ניתן לדבר עם מי שקנה ביורושופס?
לובה12/03/2011אני מאוד מתלבטת לגבי אמינות האתר... תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדי לא רק abc דיזיין
ענת10/04/2011יש הרבה עגלות טובות .לא רק משקל חשוב או איזה סלב שיש לו אותה
תיסכלו על רוחב גלגלים אחורי דבר חשוב מאוד מי עומד מאחורי השירות גימור של עגלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)