התלבטות בין עגלת בוגאבו לבייבי גוגר

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין עגלת בוגאבו לבייבי גוגר
    לי
    28/10/2009

אשמח לקבל המלצות וחוות דעת. אני מתלבטת בין בוגאבו דגם קמיליון ( חשבתי על הפרג הזולה יותר אך נאמר לי שהפרג אינה מספיק טובה ומאכזבת ועדיף להשקיע בקמיליון) לבין עגלת בייבי גוגר עלית.
    השיקולים שלי:
    בייבי גוגר דגם עלית -כמובן נמשכתי בגלל הצורה שהיא מהממת בעיני, אבל אני מתלבטת לטובת הילד. האמבטיה שם גבוהה יותר וזה מוסיף לי נוחות וקשר עם התינוק אך נראית צרה יותר. בטיולון נראה שיש ריפודים לגב ונראית נוחה יותר וקשיחה יותר במצב רגיל לילד. קיפול העגלה ממש פשוט ונח.
    הטיולון נראה עמוק יחסית כך שאיני יודעת אם זה מפריע לתינוק ויוצר סביבה לא נוחה או להיפך מוסיף נוחות.
    בוגאבו - חושבת עליהה במיוחד בגלל שאלו שיש להם אומרים שהיא נוחה לילד. לא אוהבת את העיצוב. הטיולון נראה פחות נח לגב התינוק מהגוגר אך יש לו יתרון שנראה לי משמעותי. ניתן לסובב את הטיולון למצב כמעט שכיבה ורגלי התינוק נשארות למעלה שאומרים שמצב זה נח מאוד וילדים אוהבים. וכמובן שניתן להרכיב את הטיולון הפוך, אך אני לא חושבת שזה יתרון משמעותי מכיוון שכשהילד בטיולון הוא רוצה לראות את הדרך ולא להיפך.
    אני כמעט לפני לידה וצריכה להחליט בהקדם. אשמח לשמוע דעות וחילוקי דיעות על מה שאני חושבת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוגבו

סיון
    03/11/2009

היי
    אני ממליצה מאוד על בוגבו יש לי תינוקת בת 3 חודשים והיא מעולה בהתחלה גם אני לא הייתי שלמה איתה אבל עכשיו אני ממש מרוצה. קחי בחשבון שיש לטיולון חיסרון אחד וזה שהתינוק לא יכול לישון על הבטן ושינם תינוקות שמצליחים להרדם רק על הבטן כמו שלי.
    שיהיה בהצלחה
    סיון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי לי

חיליק דובדבני
    04/11/2009

ראשית תיקון קל - לא פרג כי אם פג פרגו - אגב, עגלה מצויינת מלאה שבחים.
    לגבי שאלתך ההתחבטות בין בוגאבו קמיליון לבין בייבי ג'וגר
    הבייבי ג'וגר אכן נראית מצויין ברם אולם אני הייתי בוחר בקמיליון . עגלה איכותית יותר, מודולרית ונוחה, בעלת עבירות טובה, והמראה המדהים...שאין להקל בו ראש
    מבחינת שביעות רצון ...שתי העגלות זוכות לשבחים ושתיהן טובות.
    לדעתי , שירות היבואן בבוגבו הוא טוב עשרות מונים מהשירות של היבואן השני...וזה כשלעצמו מטה את הכף לטבות הקמיליון
    לסיכום: בוגבו. בוגבו. בוגבו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו