מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות בין עגלת בוגאבו לבייבי גוגרלי28/10/2009
אשמח לקבל המלצות וחוות דעת. אני מתלבטת בין בוגאבו דגם קמיליון ( חשבתי על הפרג הזולה יותר אך נאמר לי שהפרג אינה מספיק טובה ומאכזבת ועדיף להשקיע בקמיליון) לבין עגלת בייבי גוגר עלית.
השיקולים שלי:
בייבי גוגר דגם עלית -כמובן נמשכתי בגלל הצורה שהיא מהממת בעיני, אבל אני מתלבטת לטובת הילד. האמבטיה שם גבוהה יותר וזה מוסיף לי נוחות וקשר עם התינוק אך נראית צרה יותר. בטיולון נראה שיש ריפודים לגב ונראית נוחה יותר וקשיחה יותר במצב רגיל לילד. קיפול העגלה ממש פשוט ונח.
הטיולון נראה עמוק יחסית כך שאיני יודעת אם זה מפריע לתינוק ויוצר סביבה לא נוחה או להיפך מוסיף נוחות.
בוגאבו - חושבת עליהה במיוחד בגלל שאלו שיש להם אומרים שהיא נוחה לילד. לא אוהבת את העיצוב. הטיולון נראה פחות נח לגב התינוק מהגוגר אך יש לו יתרון שנראה לי משמעותי. ניתן לסובב את הטיולון למצב כמעט שכיבה ורגלי התינוק נשארות למעלה שאומרים שמצב זה נח מאוד וילדים אוהבים. וכמובן שניתן להרכיב את הטיולון הפוך, אך אני לא חושבת שזה יתרון משמעותי מכיוון שכשהילד בטיולון הוא רוצה לראות את הדרך ולא להיפך.
אני כמעט לפני לידה וצריכה להחליט בהקדם. אשמח לשמוע דעות וחילוקי דיעות על מה שאני חושבת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוגבו
סיון03/11/2009היי
אני ממליצה מאוד על בוגבו יש לי תינוקת בת 3 חודשים והיא מעולה בהתחלה גם אני לא הייתי שלמה איתה אבל עכשיו אני ממש מרוצה. קחי בחשבון שיש לטיולון חיסרון אחד וזה שהתינוק לא יכול לישון על הבטן ושינם תינוקות שמצליחים להרדם רק על הבטן כמו שלי.
שיהיה בהצלחה
סיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי לי
חיליק דובדבני04/11/2009ראשית תיקון קל - לא פרג כי אם פג פרגו - אגב, עגלה מצויינת מלאה שבחים.
לגבי שאלתך ההתחבטות בין בוגאבו קמיליון לבין בייבי ג'וגר
הבייבי ג'וגר אכן נראית מצויין ברם אולם אני הייתי בוחר בקמיליון . עגלה איכותית יותר, מודולרית ונוחה, בעלת עבירות טובה, והמראה המדהים...שאין להקל בו ראש
מבחינת שביעות רצון ...שתי העגלות זוכות לשבחים ושתיהן טובות.
לדעתי , שירות היבואן בבוגבו הוא טוב עשרות מונים מהשירות של היבואן השני...וזה כשלעצמו מטה את הכף לטבות הקמיליון
לסיכום: בוגבו. בוגבו. בוגבו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)