עשיתי קניה גדולה בבייביז באינטרנט-

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עשיתי קניה גדולה בבייביז באינטרנט-
    רויטלוש
    01/11/2009

ואני כלכך מרוצה הכל הגיע תוך שלושה ימים אליי הבייתה עם שליח וחוץ מזה ביקרתי בחנות ברמת גן והשירות פשוט מדהים צוות מיקצועי ברמות שנתן לי הדרכה ועזרה מכל הלב-
    שאפו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לרויטלוש

בלה
    01/11/2009

אין מקרה אחד דומה לשני . יתכן ויש בעיה עם הסניף של ביגבייבי בנתניה ( למרות שאת ההתנהלות לבסוף אנו מנהלים עם בעלי הרשת)
    ושנית אני שמחה לשמוע שמה שאני, עברתי נחסך ממך, אני לא מחפשת אף חנות ,רק רוצה לעזור לבאות בתור ,שלא יחוו את שעברתי
    ואני מדברת בשם העובדות:
    א. קיבלתי את ההזמנה כעבור חמישה ימים
    כשבתוכה נשכחו אמבטיה ודפני
    ב. לא קיבלתי את העגלה שהזמנתי (abc)וקבלתי סל קל קרוע.
    ג. שלחו אותנו לחזית להתנהל מול abc דיזיין באופן ישיר ולא טיפלו בנו כראוי
    ד.השירות בחנות עצמה מזעזע .מנהלת הסניף ,שהיא אחת מהשותפות של הרשת ,השאירה זוג הורים לעתיד בהמתנה בחנות, כי היא חייבת סיגריה, מוכרת אחרת לא מצאה לי ביגוד ראשוני שביקשתי. לאחר חיפוש קצר ביותר מצאתי בעצמי לפחות חמש חליפות מאלו שביקשתי.
    בקיצור שירות רע, שאגב גרם לי לממש את ההזמנה יום לפני שילדתי (זה היה ניחוש מוצלח)ומזל שכך עשיתי, כי אחרת הייתי נתקעת בלי סלקל ליציאה מבית החולים.
    תודה ויום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה טעות

בלה
    01/11/2009

מרוב שאני שקועה במאבקי הצודק לא שמתי לב שמדובר בחנות אחרת יש הבדל בין ביגבייביז באינרטרנט לבין ביגבייבי בפולג
    איתך הסליחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מאוד שמח לשמוע

עמית מנדלוביץ
    10/11/2009

ממש עשית לי אחלה בוקר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו