מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- לקראת לידה שנייהנאוה08/11/2009
בשעה טובה אני צריכה ללדת עוד חודשיים כשביתי הגדולה תהיה בת שנה ותשעה חודשים.
כרגע אנחנו משתמשים בטיולון איזי בייבי ממש ממש גרוע, היתרון היחיד שלו הוא הקומפקטיות והקלות שלו, חוצמזה הכל כבר קרוע ובלוי הגלגלים עקומים ובכלל הוא לא משהו.
חשוב לנו מאוד עגלה קלה שמתקפלת קטן ואחרי המון התלבטיות החלטנו שלא מתאים לנו עגלה לשתיים כי הכל כ"כ מסיבי וכבד. אין לנו אוטו אבל אנחנו נוסעים הרבה עם המשפחה\ חברים או באוטובוסים.
עגלת יחיד כנראה תספיק לנו אבל שתתאים לחלוטין לשתי הגילאים (גיל אפס וגיל כמעט שנתיים)
הגדולה כבר הולכת כך שלפעמים הקטן יהיה בעגלה והיא תלך ולפעמים הקטן במנשא והיא בעגלה (כך שצריך עגלה לא מאוד כבדה שאמא עם תינוק על הבטן תוכל לסחוב)
עוד נקודה היחא שהלידה צפויה באמצע החורף כך שצריך עגלה שמגינה מהגשם\ רוח וכד'
חשוב לנו שכיבה מלאה (לפחות 175 מעלות) אך מצד שני ישיבה נוחה לגדולה.
בקיצור, יש חיה כזאת? עגלה קלה, מתקפלת קטן, מתאימה מגיל לידה והלאה, אידיאלית לחורף, לא מאוד יקרה אך טובה ואמינה???
אולי בכלל תאירו את עייני על עגלות שאני לא מכירה לשתיים שהם לא כ"כ כבדות וגדולות???
תודה מראש וסליחה על האורך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נאוה
עמית מנדלוביץ10/11/2009בוקר טוב נאוה אני מציע לך לבדוק את הפג פרגו P-3 פליקו-עגלה לתינוק שבנויה כמו טיולון -יחסית לעגלות שיש היום בשוק המשקל שלה סביר(בסביבות 8.5- 9 ק'ג) ולאפשר וגם מאוד נוח להשתמש בה גם עם ילדים יותר גדולים -אני יודע שנישארו עדיין דגמים של 2009 שתוכלי למצוא במחירים זולים (בטווח של 1500-2000 ש"ח)
ממליץ בחום את תהני ממנה מאוד-חוץ מזה יש להם אחריות V.I.P.שאומרת שאם וקרה משהו לעגלה יגיעו אלייך הביתה יקחו את העגלה לתיקון ועד אז ישאירו לך עגלה חלופית
שיהיה לך אחלה יום
נ.ב-צרי איתי קשר דרך טלפון-03-6783444 או 03-6783801 ואני אנסה לדאוג שיתקנו לך את הטיולון של איזי בייבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)