עגלה - התייעצות אני כבר מיואשת

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה - התייעצות אני כבר מיואשת
    קרני
    09/11/2009

שלום לכולם , מראש אני מצטערת שההודעה תהיה ארוכה, אני בהריון שלישי וצריכה ללדת בע"ה בינואר. אני מחפשת עגלה איכותית. טובה אמינה, וחשבתי על הבוגבו קמליון שלדעתי יש לך 2 חסרונות - שהעריסה נמוכה, והפחד שמרוב שהעגלה קלה היא תתהפך חס וחלילה אחורה. העגלה לא נראית מספיק חזקה - ואולי אני טועה וכמובן המחיר המטורף, שיש שטוענים שהוא שווה כל שקל.
    העגלה השניה היא ברבי, שניראת מסיבית העריסה נראית רחבה יותר אין ספק שלדעתי היא גם כבדה יותר, החיסרון של הברבי זה הסל קל שמגיע בלי בסיס ואני לא בטוחה באיכותו.

תוכלו לכוון אותי, אני ממש אובדת עיצות הייתי כבר ב10 חנויות וכל אחד ממליץ על העגלה שהוא מייבא, אני ממש מיואשת.
    ובגלל זה לא אכפת לי להוציחא כל סכום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הי קרני :-)

חיליק דובדבני
    10/11/2009

בוגבו קמיליון מול ברבי אובו...
    מכתיבתך ניכר שערכת סקר מקיף ואת מודעת ליתרונות ולחסרונות של כל אחת מהעגלות. הברבי אכן כבדה ומאסיבית יותר מחד אך הסלקל שלה, לטעמי, לא מאד מומלץ!
    הבעייתיות של סלקל שמגיע ללא בסיס בימינו היא לא פשוטה ומסרבלת את תהליך הכנסת והוצאת התינוק מהאוטו.
    הבוגבו עגלה מצויינת, מלאה שבחים, היא אמנם קלה אך בהחלט יציבה ואמינה ולא תתהפך לך בשום מקרה!
    דבר נוסף שיש לבדוק הוא את שירות היבואן למקרה של תקלה בעגלה , שני היבואנים אינם ממובילי הענף, ורמת השירות שלהם למוצרים בשלב זה היא סבירה אך יכולה להשתפר לדעתי.
    עגלה נוספת שהייתי בוחן לאור דרישותייך היא הג'ולז ההולנדית שעשויה לענות על דרישותייך...שווה לבדוק
    אני חושב שפתרון נוסף יכול להיות לקנות את הברבי ללא הסלקל...ולהצטייד בסלקל אחר (לא ברבי) בטיחותי ועם בסיס!
    לסיכום: ברבי עגלה מצויינת - אני היתי רוכש אותה ללא הסלקל , בוגבו יציבה ואמינה ולא תתהפך לך...אל חשש. וג'ולז ההולנדית יכולה אף היא להתאים לדרישותייך!
    אם יש לך שאלות נוספות אשמח לסיע כמיטב יכולתי
    והעיקר...שיהיה בשעה טובה כל השאר שטויות :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי חיליק תודה רבה

קרני
    10/11/2009

האם עגלת הגולז היא בעלת גלגלי אוויר? חשוב לי שיהיו גלגלים קשיחים.
    כמו כן האם על עגלת הברבי ניתן להלביש ע"י בסיס סלקל אחר ? או רק הסלקל של ברבי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרני שלום

יעל
    12/11/2009

קרני שלום,

גם אני מחפשת את העגלה הכי מושלמת לנו. מסקר שערכתי בין החברים הקרובים לי, אחד החברים שלי קנה עגלה של ברבי וטוען שזו נפילה מהבחינה שהיא מאוד כבדה, מסורבלת ולא נכנסת להרבה מקומות כמו מעליות ודלתות מסויימות כי היא מאוד רחבה- לפי דעתי זה מינוס מאוד גדול.

לעומת זאת אני מתלבטת בין הפג מול הבוגבו (וגם בבוגבו מתלבטת בין הפרוג והקמיליון). אני יודעת שזה ממש לא להשוואה אבל האיכות של פג לעומת בוגבו לא עומדת אחת מול השניה- ברור שהאיכות של פג הרבה יותר טובה. מצד שני הבוגבו הרבה יותר יפה מהפג והיא עגלה טובה שמאוד הומלצה לי ע"י חברים טובים שעברו כבר שני ילדים עם העגלה והיא נראת מצויין...

אנחנו ממש מתלבטים בימים אלה מה להחליט, כי אני כבר בשבוע 34 וצריך להזמין בכדי שלא נתקע...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי יעל

קרני
    13/11/2009

אז אנחנו ממש באותה התלבטות.... מכיוון שזה הריון שלישי שלי, ובגדולים שהם בני שבע וחצי וחמש וחצי קניתי את פג ונציה שאז נחשבה לעגלה כמו שהיום הבוגבו נחשבת. אני חייבת לציין שמבחינת הפג מעולם אבל מעולם ומדובר בשימוש רצוף של כמעט 5 שנים לא היו תקלות ואף כיום העגלה נמצאת מוכנה לשימוש במצב מעולה כולל הריפוד והכל.. אבל אחרי הפסקה כזאת ארוכה של 5.5. שנים בא לי די להתפנק והאמת שהבוגבו קמליון עם הגלגלים המוקצפים עושה לי את זה........ אין ספק שהיא הרבה יותר קלה מהפג שממש אבל ממש לא קלה... ובכל זאת עגלה ששוקלת 10 קילו + ותינוק ותיק ועוד שטויות של שני ילדים שיהיו בריאים ותיק שלי, ממש לא בא לי להיות חברת הובלות..... אז אני מחפשת משהו קל יחסית ואופנתי,,, אני לא יודעת לגבי האיכות של הבוגבו (אבל שמעתי שהקמליון יותר מוצלחת) אבל כמעט בכל מקום רואים את העגלה הזו... במבט שני לעבר הברבי החלטתי לרדת ממנה.. במיוחד שהסל קל שלה ללא תושבת ולא ניתן לחברו לכיסא הקידמי.. את יודעת איפה ניתן להשיג את הבוגבו בזול?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרני שלום

עמית מנדלוביץ
    10/11/2009

אתמול הייתי בתערוכה של פג פרגו לגביי הקולקציה החדשה שעומדת להגיע 2010 וראיתי את הדגמים החדשים והתרשמתי מאוד הפג מודולר טרי פיקס שכוללת שילדה של פליקו פי-3 +אמבטיה חיצונית שאפשר להרכיב על השילדה+סלקל
    אני אישית ממליץ בחום ומציע לך לבדוק את העגלה
    שיהיה יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה המהירה

קרני
    10/11/2009

עמית ידוע לך היכן ניתן להשיג את העגלות? האם הם כבר משווקות בחנויות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי אני עדיין ממתינה לתשובה

קרני
    12/11/2009

ולכן מקפיצה את ההודעה תודה קרני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו