מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- האם כדי לקנות את העגלה מוצי?אלינור22/11/2009
שלום לכולן רציתי לדעת האם משהי ממלציה על עגלת מוצי?
יש לי פג p 3 בבית מהילד הראשון ואני מאוד רוצה לקנות עגלה חדישה יותר אני כל כך מבולבלת ולא יודעת מה הכי כדאי לקנות עם משהי תוכל לעזור לי אני אשמח .................
נ.ב: האם יש המלצות לגבי בוגבו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רק לא מוטצי
עדי23/11/2009מצטערת לבלבל אותך יותר, אבל אנחנו רכשנו את העגלה הזו, ואנחנו ממש ממש ממש לא מרוצים.
עגלה כבדה, גדולה, מסורבלת ולא מצדיקה את המחיר שלה (אחת היקרות בשוק). הכל מסובך בעגלה הזו, אולי לא לנו, אבל ניסינו להעביר כמה הדרכות לסבים, לסבתות למטפלת - ועדיין קשה להם. אמנם היא יפה, אבל אנחנו מצטערים על הרגע שרכשנו אותה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אלינור23/11/2009עדי תודה רבה אני מאוד מעריכה את הכנות ואת האמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אלינור
עמית מנדלוביץ24/11/2009זמנים של מיתון עכשיו-אם יש לך פליקו P3 והיא במצב טוב אני מציע לך להשאר איתה ולהנות-חבל על הכסף
וחוץ מזה המון שקנו מוצי מתלוננות כל הזמן על המשקל הכבד-כך שבכל מקרה בגיל חצי שנה את כבר תחפשי טיולון קל ונוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לעמית.
אלינור25/11/2009עמית שלום !
העגלה שלי לא במצב הכי טוב הריפוד של העגלה בצבע כחול ויש לי בת בדרך בס"ד .
חשבתי להחליף ריפוד לעגלה אבל אין לי זמן כי אניבחודש 9 צריכה ללדת ופפג אמרו לי שזה לוקח חודש בערך ואני מאוד רוצה לקנות עגלה חדשה למרות שאני יודעת שאני יעבור לטיולון אחרי שנה .
רציתי לדעת אך העגלה בוגבו החדשה?
בתודה אלינור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש לא נכון
מיכל11/12/2009לי יש גם מוצי ומאוד מרוצה ממנה, עגלה מעולה, נכון היא כבדה אבל זה ממש לא עקרוני בשבילי, אני שמה עליה תיק גדול מלא דברים והיא יציבה לעומת מקלרן שכל הזמן נופלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוצי כבדה מאד וזה לא נוח
חיליק דובדבני13/12/2009גם על המקלרן אני אישית לא ממליץ
עדיף מותג איטלקי איכותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)