האם כדי לקנות את העגלה מוצי?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• האם כדי לקנות את העגלה מוצי?
    אלינור
    22/11/2009

שלום לכולן רציתי לדעת האם משהי ממלציה על עגלת מוצי?
    יש לי פג p 3 בבית מהילד הראשון ואני מאוד רוצה לקנות עגלה חדישה יותר אני כל כך מבולבלת ולא יודעת מה הכי כדאי לקנות עם משהי תוכל לעזור לי אני אשמח .................
    נ.ב: האם יש המלצות לגבי בוגבו ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רק לא מוטצי

עדי
    23/11/2009

מצטערת לבלבל אותך יותר, אבל אנחנו רכשנו את העגלה הזו, ואנחנו ממש ממש ממש לא מרוצים.
    עגלה כבדה, גדולה, מסורבלת ולא מצדיקה את המחיר שלה (אחת היקרות בשוק). הכל מסובך בעגלה הזו, אולי לא לנו, אבל ניסינו להעביר כמה הדרכות לסבים, לסבתות למטפלת - ועדיין קשה להם. אמנם היא יפה, אבל אנחנו מצטערים על הרגע שרכשנו אותה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אלינור
    23/11/2009

עדי תודה רבה אני מאוד מעריכה את הכנות ואת האמת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אלינור

עמית מנדלוביץ
    24/11/2009

זמנים של מיתון עכשיו-אם יש לך פליקו P3 והיא במצב טוב אני מציע לך להשאר איתה ולהנות-חבל על הכסף
    וחוץ מזה המון שקנו מוצי מתלוננות כל הזמן על המשקל הכבד-כך שבכל מקרה בגיל חצי שנה את כבר תחפשי טיולון קל ונוח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לעמית.

אלינור
    25/11/2009

עמית שלום !
    העגלה שלי לא במצב הכי טוב הריפוד של העגלה בצבע כחול ויש לי בת בדרך בס"ד .
    חשבתי להחליף ריפוד לעגלה אבל אין לי זמן כי אניבחודש 9 צריכה ללדת ופפג אמרו לי שזה לוקח חודש בערך ואני מאוד רוצה לקנות עגלה חדשה למרות שאני יודעת שאני יעבור לטיולון אחרי שנה .
    רציתי לדעת אך העגלה בוגבו החדשה?
    בתודה אלינור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממש לא נכון

מיכל
    11/12/2009

לי יש גם מוצי ומאוד מרוצה ממנה, עגלה מעולה, נכון היא כבדה אבל זה ממש לא עקרוני בשבילי, אני שמה עליה תיק גדול מלא דברים והיא יציבה לעומת מקלרן שכל הזמן נופלת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוצי כבדה מאד וזה לא נוח

חיליק דובדבני
    13/12/2009

גם על המקלרן אני אישית לא ממליץ
    עדיף מותג איטלקי איכותי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו