עגלת ברבי מול עגלת קונקורד

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת ברבי מול עגלת קונקורד
    שלי
    24/11/2009

אני יודעת שאין מה להשוות אבל אני כבר מיואשת כי אני גרה בדרום הארץ והמבחר לא גדול אני כבר בשבוע 36 ועוד לא מצאתי עגלה שאני אוהבת. הברבי נראת לי טובה אבל מישהו כבר שמע עליה? איך היא? והסלקל טוב? ומה עם הקונקורד ממש ממש חדשה בשילב למי כבר יש אותה ויש עליה חוות דעת היא מאוד יקרה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגלת קונקורד

ג'ני
    29/12/2009

אם את רוצה יש אתר אירופאי שמוכר את העגלת קונקורד ב3500 במקום המחיר של שילב שמעתי שהיא בסדר האמת שעכשיו אני רוצה לקנות אותהבכל אופן בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבעיה תהייה בקבלת שירות תיקונים

חיליק דובדבני
    04/01/2010

את עשויה להתקשות לקבל אחריות ושירות אם היבואן בארץ לא הביא את העגלה לישראל אלא גורם אחר...
    לעיתים בשביל תיקון קטן ללא אחריות את עשויה לשלם סכום שיעלה על ההפרש בקניה
    לא מומלץ לדעתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברבי אובו האיטלקית האיכותית

חיליק דובדבני
    04/01/2010

הי, ברבי היא עגלת מותג איטלקית...קיימת כבר כ 40 שנה!! בישראל לא מאד מוכרת אבל בהחלט נמכרת בקצב יפה מאד!
    למוכרת בכירה אצלנו בבייביז יש 3 עגלות כאלה (לכל נכד עגלה) והיא מאד מרוצה!!
    אני לא ממליץ לקחת אותה עם סלקל...שם הברבי בחסרון. הסלקל מגיע ללא בסיס ומצריך התעסקות מיותרת לטעמי.
    בסך הכל שמעתי תגובות מצויינות ושביעות רצון על העגלה.
    לגבי הקונקורד - עגלה חדשה לא שמעתי עליה כלום עד היום- היא בשילב כך שלדעתי אין סיכוי שנקבל מידע סטטיסטי לגביה. לצערי לא מעבירים אליי חומרים סטטיסטיים משילב :-(
    המלצתי - חד משמעית ברבי אובו האיטלקית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקונקורד מאוד יפה אבל

שני
    08/01/2010

בטיולון התינוד יושב מקופל, כמו בסלקל ועם הרגליים למעלה. לדעתי לא מצדיקאת המחיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכל עניין של העדפה אישית

חיליק דובדבני
    11/01/2010

מה שטוב לאחת פחות חשוב לשניה ומה שיקר לך אולי לא כלכך יקר לאחרת...
    :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שלי

עמית מנדלוביץ
    11/01/2010

אני מכרתי המון עגלות ברבי וכל מי שקנתה עד רגע זה מאוד מרוצה עגלה מאוד נוחה קלה לתיפעול וחזקה
    את הקונקורד אני לא מכיר ובכלל אני אישית לעולם לא ממליץ על עגלה חדשה "בהרצה"

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו