מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלת ברבי מול עגלת קונקורדשלי24/11/2009
אני יודעת שאין מה להשוות אבל אני כבר מיואשת כי אני גרה בדרום הארץ והמבחר לא גדול אני כבר בשבוע 36 ועוד לא מצאתי עגלה שאני אוהבת. הברבי נראת לי טובה אבל מישהו כבר שמע עליה? איך היא? והסלקל טוב? ומה עם הקונקורד ממש ממש חדשה בשילב למי כבר יש אותה ויש עליה חוות דעת היא מאוד יקרה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלת קונקורד
ג'ני29/12/2009אם את רוצה יש אתר אירופאי שמוכר את העגלת קונקורד ב3500 במקום המחיר של שילב שמעתי שהיא בסדר האמת שעכשיו אני רוצה לקנות אותהבכל אופן בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה תהייה בקבלת שירות תיקונים
חיליק דובדבני04/01/2010את עשויה להתקשות לקבל אחריות ושירות אם היבואן בארץ לא הביא את העגלה לישראל אלא גורם אחר...
לעיתים בשביל תיקון קטן ללא אחריות את עשויה לשלם סכום שיעלה על ההפרש בקניה
לא מומלץ לדעתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברבי אובו האיטלקית האיכותית
חיליק דובדבני04/01/2010הי, ברבי היא עגלת מותג איטלקית...קיימת כבר כ 40 שנה!! בישראל לא מאד מוכרת אבל בהחלט נמכרת בקצב יפה מאד!
למוכרת בכירה אצלנו בבייביז יש 3 עגלות כאלה (לכל נכד עגלה) והיא מאד מרוצה!!
אני לא ממליץ לקחת אותה עם סלקל...שם הברבי בחסרון. הסלקל מגיע ללא בסיס ומצריך התעסקות מיותרת לטעמי.
בסך הכל שמעתי תגובות מצויינות ושביעות רצון על העגלה.
לגבי הקונקורד - עגלה חדשה לא שמעתי עליה כלום עד היום- היא בשילב כך שלדעתי אין סיכוי שנקבל מידע סטטיסטי לגביה. לצערי לא מעבירים אליי חומרים סטטיסטיים משילב :-(
המלצתי - חד משמעית ברבי אובו האיטלקית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקונקורד מאוד יפה אבל
שני08/01/2010בטיולון התינוד יושב מקופל, כמו בסלקל ועם הרגליים למעלה. לדעתי לא מצדיקאת המחיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכל עניין של העדפה אישית
חיליק דובדבני11/01/2010מה שטוב לאחת פחות חשוב לשניה ומה שיקר לך אולי לא כלכך יקר לאחרת...
:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שלי
עמית מנדלוביץ11/01/2010אני מכרתי המון עגלות ברבי וכל מי שקנתה עד רגע זה מאוד מרוצה עגלה מאוד נוחה קלה לתיפעול וחזקה
את הקונקורד אני לא מכיר ובכלל אני אישית לעולם לא ממליץ על עגלה חדשה "בהרצה"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)