מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלת BLOO של ד"ר בייבירוני25/11/2009
שלום לכולם,
אני בהריון שלישי, ואת העגלת התינוק (הראשונה) זו שמוציאים עליה הרבה כסף קניתי לפני למעלה מ 9 שנים.
הוצאנו את ה PEG PEREGO מעליית הגג והחלטנו שבה לא נשתמש, נראית מאוד מיושנת ולא במצב טוב. מצד שני, רק לילדה אחת להוציא עכשיו אלפי שקלים לעגלה? נראה מוגזם.
החלטנו לקנות יד שנייה.
יש עגלת 3 גלגלים דגם BLOO של ד"ר בייבי (בת כשנתיים, כלומר מודל2007 או 2006) המוצעת למכירה במחיר טוב.
וזו ההתלבטות: האם הדגם הזה טוב? יכול להיות ששנת 2007-2006 לא היה טוב ועכשיו טוב יותר? שמעתי שה 3 גלגלים לא יציבה - למה הכוונה? האם זה רק בעגלה הזו או תמיד 3 גלגלים נחשב פחות יציב.
מה המשקל של העגלות האלה?
אשמח לחוות דעתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלת בלו-קרנבל של ד"ר בייבי
ע27/11/2009אל תתקרבי! מאוד לא ממומלץ!
רכשתי עגלה חדשה לפני כחודש -מה שהתברר כטעות נוראית!
העגלה (3-גלגלים)- לא יציבה יש רעד בנסיעה שגורם לתינוק רעידה של הראש בנסיעה. גם לנסיעה בסל-קל עם תומך הראש עדיין יש תזוזה חזקה!!!!. ובנוסף יש לאמבטיה נטיה של 5 ס"מ בין החלק הקידמי לאחורי כך שאת משכיבה את התינוק בנטייה והוא מחליק כל הנסיעה.
בקיצור אכזבה קשה!
גם הדגם הישן לא להיט! ( אתמול קבלתי עגלה חלופית מהדגם הישן לאחר שהתלוננתי לחברה ולקחו את העגלה לבדיקה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש מאכזב אבל-
עמית מנדלוביץ06/12/2009תנסי לפנות ליבואן ושיתנו לך שירות שכולל או תיקון או פיתרון הבעיה כי העגלה צריכה להיות טובה ושתהני ממנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון לגבי עגלת בלו קרנבל
ע13/12/2009ביום חמישי קבלתי את העגלה שלי חזרה מתיקון- תגובת מחלקת התיקונים של חברת ד"ר בייבי היתה שהעגלה תקינה ועומדת בתקן הישראלי.
ניסיתי לברר מה באמת אומר התקן (891) לגבי זוית מקסימלית של אמבטיה בעגלת תינוק , אך ללא הצלחה??!
האם תוכלו לעזור לי לברר זאת?
תשובת החברה מאוד לא מקובלת עלי - לא ייתכן שתהיה זוית של 5 ס"מ בין הראש לרגליים. בשעת נסיעה התינוקת ממש מחליקה קדימה!!! מה לעשות למי עוד אפשר לפנות ( להזכירכם העגלה חדשה לגמרי- נרכשה לפני חודש וחצי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתגובה של אחד המומחים, תודה
רוני05/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי רוני
חיליק דובדבני06/12/2009לגבי הבלו של דוקטור בייבי
עגלה שעושה רושם טוב אבל הדעות עליה חלוקות!
לטעמי האישי העגלה מעט כבדה, והסגירה שלה לא נוחה לי
אני גם חושב שבמחירי העגלות של היום ניתן בתקציב דומה למצוא משהו אורגינלי אירופאי ולא להסתפק בחיקוי.
אני אישית הייתי מנסה לבחון עוד כמה מוצרים טרם קבלת ההחלטה (פג פרגו, צ'יקו , ברבי אובו , קאם)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)