עגלת BLOO של ד"ר בייבי

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת BLOO של ד"ר בייבי
    רוני
    25/11/2009

שלום לכולם,

אני בהריון שלישי, ואת העגלת התינוק (הראשונה) זו שמוציאים עליה הרבה כסף קניתי לפני למעלה מ 9 שנים.
    הוצאנו את ה PEG PEREGO מעליית הגג והחלטנו שבה לא נשתמש, נראית מאוד מיושנת ולא במצב טוב. מצד שני, רק לילדה אחת להוציא עכשיו אלפי שקלים לעגלה? נראה מוגזם.
    החלטנו לקנות יד שנייה.
    יש עגלת 3 גלגלים דגם BLOO של ד"ר בייבי (בת כשנתיים, כלומר מודל2007 או 2006) המוצעת למכירה במחיר טוב.
    וזו ההתלבטות: האם הדגם הזה טוב? יכול להיות ששנת 2007-2006 לא היה טוב ועכשיו טוב יותר? שמעתי שה 3 גלגלים לא יציבה - למה הכוונה? האם זה רק בעגלה הזו או תמיד 3 גלגלים נחשב פחות יציב.
    מה המשקל של העגלות האלה?
    אשמח לחוות דעתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלת BLOO של ד"ר בייבי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגלת בלו-קרנבל של ד"ר בייבי

ע
    27/11/2009

אל תתקרבי! מאוד לא ממומלץ!
    רכשתי עגלה חדשה לפני כחודש -מה שהתברר כטעות נוראית!
    העגלה (3-גלגלים)- לא יציבה יש רעד בנסיעה שגורם לתינוק רעידה של הראש בנסיעה. גם לנסיעה בסל-קל עם תומך הראש עדיין יש תזוזה חזקה!!!!. ובנוסף יש לאמבטיה נטיה של 5 ס"מ בין החלק הקידמי לאחורי כך שאת משכיבה את התינוק בנטייה והוא מחליק כל הנסיעה.
    בקיצור אכזבה קשה!
    גם הדגם הישן לא להיט! ( אתמול קבלתי עגלה חלופית מהדגם הישן לאחר שהתלוננתי לחברה ולקחו את העגלה לבדיקה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממש מאכזב אבל-

עמית מנדלוביץ
    06/12/2009

תנסי לפנות ליבואן ושיתנו לך שירות שכולל או תיקון או פיתרון הבעיה כי העגלה צריכה להיות טובה ושתהני ממנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדכון לגבי עגלת בלו קרנבל

ע
    13/12/2009

ביום חמישי קבלתי את העגלה שלי חזרה מתיקון- תגובת מחלקת התיקונים של חברת ד"ר בייבי היתה שהעגלה תקינה ועומדת בתקן הישראלי.
    ניסיתי לברר מה באמת אומר התקן (891) לגבי זוית מקסימלית של אמבטיה בעגלת תינוק , אך ללא הצלחה??!
    האם תוכלו לעזור לי לברר זאת?
    תשובת החברה מאוד לא מקובלת עלי - לא ייתכן שתהיה זוית של 5 ס"מ בין הראש לרגליים. בשעת נסיעה התינוקת ממש מחליקה קדימה!!! מה לעשות למי עוד אפשר לפנות ( להזכירכם העגלה חדשה לגמרי- נרכשה לפני חודש וחצי)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לתגובה של אחד המומחים, תודה

רוני
    05/12/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי רוני

חיליק דובדבני
    06/12/2009

לגבי הבלו של דוקטור בייבי
    עגלה שעושה רושם טוב אבל הדעות עליה חלוקות!
    לטעמי האישי העגלה מעט כבדה, והסגירה שלה לא נוחה לי
    אני גם חושב שבמחירי העגלות של היום ניתן בתקציב דומה למצוא משהו אורגינלי אירופאי ולא להסתפק בחיקוי.
    אני אישית הייתי מנסה לבחון עוד כמה מוצרים טרם קבלת ההחלטה (פג פרגו, צ'יקו , ברבי אובו , קאם)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו