בוגבו קמיליאן-אינגלזינה-פג פליקו

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בוגבו קמיליאן-אינגלזינה-פג פליקו
    נלי
    03/12/2009

שלום והצילו :-)
    מתלבטת מאוד בין העגלות הללו.
    יתרונות הבוגבו ברורים- לגבי החסרונות- האם המושב לא קטן מדי לדעתך? כמו כן בבוגבו כמו בהרבה עגלות חדשות אני רואה שזוית הישיבה היא ממש 90 מעלות- גם בשכיבה זה נראה שהתינוק אמור להיות עם הרגליים למעלה..הגיוני? דבר נוסף קראתי באיזה אתר מחו"ל מישהי שכתבה שהתינוק שלה כל הזמן מוציא את עצמו מחגורת הכתפיים בבוגבו וזה מסוכן- האם הרצועות שונות מעגלות אחרות?
    האינגלזינה נפתחת ונסגרת הרבה יותר בקלות וזה יתרון על הבוגבו וכמו שציינת פה בעבר שייכת לחברה אמינה מאוד- מה ההבדל העיקרי בינה לבין הפג פליקו מבחינת משקל ומחיר? כמו כן ראיתי שהפג פליקו פי3 לא יורדת עד הסוף למצב שכיבה- איך מסתדרים עם זה כשהתינוק ממש קטן?
    חשוב לציין - חשוב לי שזו תהיה חברה אמינה עם שרות טוב ושאני לא אסתדר עם עגלה כבדה ומסורבלת-אם יש המלצות לעגלות נוספות אשמח לבדוק אותן

תודה וסליחה על האורך- אני כבר אבודה בים העגלות..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פג פג פג

חיליק דובדבני
    06/12/2009

הי נלי . בשעה טובה :-)
    לדעתי האישית הבוגבו היא הפחות מומלצת מבין השלושה. לאחרונה אני שומע המון רינונים על השימוש בה, הגלגלים שלא נפתחים מהר , והכובד
    האינגליזינה והפג פרגו פליקו פי 3 הן מאד דומות. שתיהן עגלות שעדיין מיוצרות באיטליה (ולא בסין!) שתי העגלות נחשבות מאד איכותיות ובעלות אפיונים די מקבילים
    לשאלת השכיבה לפג יש גם אמבטיה לשכיבה מלאה שאת יכולה לצרף והיא תפתור לך את הבעיתיות שהזכרת
    את האינגליזינה מייבאת שילב לישראל והיא אינה מעבירה לנו בשלב זה את המידע הסטטיסטי לגבי תקלות בעגלה ולכן איני יכול להמליץ או לשלול את הדגם
    את הפג פליקו פי 3 אני מכיר היטב, עגלה מאד אמינה! נוחה! זוכה רק לתגובות טובות. אחוז תקלות נמוך מאד. שירות יבואן מעולה שבמעולים
    אני ממליץ בחום על עגלה זו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קהם דואל מול איניגליזינה מול פג

שרון דביר
    24/10/2010

שלום לכולם שמי שרון אני לקראת קנית עגלת תינוק אני מחפש כבר חודש עגלה איכותיתי נוחה קלה פרקטית וכמובן מחיר ראלי .
    הגעתי ל 3 מתחרות פג פרגו 2010 /איניגליזינה 2010 /קהם דואל 2010 .
    לאחר שבילתי בחניות בדקתי את העגלות המסקנות ברורות
    קהם דואל -עונה על כל צרכי והכי טובה .
    משקל בסיס 7 קילו ,הרכבה אמבטיה קלה מאוד (שתי כפתורים בלי מנופים או כיוונים ).
    נוח לשימוש להורים שלא רוצים להתקופף -העגלה גבוהה ב 20 ס"מ אם נשווה את גובה רצפת אמבטיה לרצפה לפג או אינגליזינה .
    מגיעה אם ערכה מלאה של טיולין לכיון הנעיסה או לפנים .סלקל כנ"ל .תיק מותאם .
    יתרון בולט נוסף -בעלת ידית אחת ולא שניים -יכולה להתקפל כמו אינגליזינה .
    וכמובן אחריות יצרן 4 שנים -היחידה בשוק ) בעלת תו תקן ישראלי וארופאי כולל לסלקל .
    אחרון חביב מחיר לכל החבילה 3700 שח לדהם 2010 .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אינגלזינה - מצויינת,

דוד
    26/10/2010

לנו היה חשוב בעיקר הניידות, ולכן הלכנו על האינגלזינה, ככה שאם זה גם מה שבעיקר חשוב לך - כדאי לך לשקול את זה.
    באמת מתקפלת קטן, גם עם האמבטיה, ומתקפלת ביד אחת ובקלות. לא מאוד כבדה, והאמבטיה מתלבשת ממש בקלות (אפילו לא חייבים לסגור את התיקתקים), מאוד מאוד נוחה.
    נראה לי שהפג די דומה (חוץ מזה שהאמבטיה קשיחה), אבל אין לי נסיון איתה.

ובכל סבך העגלות - פשוט תרשמי לך את 3 הדברים שהכי חשובים לך אישית, ומתאימים לצרכים שלך כרגע, כמו: זול/קטן/קל/כיוון הפנים/יציבות/עלייה וירידה במדרגות/יכולת שהיה זמן רב בעגלה/אפשרות לשים ילד נוסף בעגלה, וכו' וכו' ואז תוכלי לבחון כל דגם לפי הקריטריונים הללו, ולהחליט מה הכי טוב לך, ולא רק משהו שיש לו שם טוב (כמובן שזה גם חשוב, אבל זה לא תמיד מתאים).

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו