מתלבט קצת אחרי בדיקת עגלות..עזרכתם?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מתלבט קצת אחרי בדיקת עגלות..עזרכתם?
    אורי
    09/12/2009

שלום לכולם,

לרב אני לא מוצא את עצמי מתלבט הרבה ברכישות, אולם עם העגלות אני חייב לומר שהתבלבלתי :)

אתמול ראינו עגלת אינגלזינה נחמדה מאוד zippy, העניין הוא שיש 2 דגמים:

1. כולל אמבטיה
    2. לא כולל, רק טיולון שנשכב ל-175 מעלות ז"א תינוקת רק על הגב.

האם האמבטיה הזו היא הכרחית ? בחנות אפילו אמרו שהאמבטיה היא לחודשיים שלשה בקושי ואח"כ עוברים לטיולון.

העניין הוא שהטיולון מעט צר, ז"א שבסוף גם אצטרך לעבור למקלרן או משהו כזה כי הוא רחב יותר.

אז אולי בכלל להתחיל ממקלרן, אבל שם אין אפשרות שהתינוק יהיה עם הפנים אלינו, מה שיש באינגלזינה.

בקיצור...

אשמח לטיפים, עזרתכם וכו'.

אורי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מישהו?...

אורי
    09/12/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לאורי

רועי
    09/12/2009

היי אורי
    האמבטיה אכן משמשת את ההורים רק בחודשיים שלושה הראשונים שגם ככה לא יוצאים יותר מידי מהבית, אם כבר קונים אמבטיה חשוב לבדוק מאיזה חומר היא עשויה האם האמבטיה היא יציקת פלסטיק אן רק בד שעוטף מסגרת, יש עדיפות לאמבטיות יצוקות מכיוון שהן שומרות על חום והתינוק יכול לישון בהן כמו שהוא יישן בעריסה.
    לגבי עגלות מקלארן חשוב לבדוק איזה סוג של מקלארן מכיוון שלאחרונה היו בעיות איתן ועגלות רבות הוחזרו לחברה.

בהצלחה
    רועי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי אורי

חיליק דובדבני
    13/12/2009

אמבטיה...האמבטיה אכן משמשת לטווח זמן די קצר יחסית אבל היא מאפשרת לתינוק שנולד מקום נוח ובטוח להיות בו בעת הטיול
    לגבי שאלתך הכל עניין של סדרי עדיפויות ומה שחשוב לכם כהורים... אם חשוב לכם לראות את פני התינוק בעת הטיול מיומו הראשון...אז אתם צריכים פתרון שיאפשר זאת:
    1. עגלה מודולרית עם אמבטיה (אינגליזינה , פג פרגו , צ'יקו , קאם ...)
    2. שימוש בקריקוט (אמבטיה רכה) המתחבר לעגלה (צ'יקו קורטינה עם קריקוט)
    3. עגלה המאפשרת סידור כזה (פג סוויץ , פג אונו , מדריד דוקטור בייבי)

יש כמה פתרונות...שיתאימו כמעט לכל עגלה שתרצו לכל פתרון יש יתרונות וחסרונות (משקל העגלה , תקציב , גודל העגלה כשהיא מקופלת , אופן הסגירה שלה, עבירות ועוד...)

אני הייתי בוחן שוב את העגלות הבאות : פג פרגו מודולר טריפיקס , קאם פולסר , ציקו קורטינה עם קריקוט , פג סוויץ ואז לוקח החלטה...
    שיהיה בשעה טובה אם צריך עוד עזרה פנה אליי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו