התייעצות דחופה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התייעצות דחופה
    מעיין
    10/12/2009

בעלי אדם מאוד גבוה 1.95 ולא כל עגלה מתאימה לו.
    רוב העגלות (פג, גרקו, צ'יקו טריו 4 מי, אנגלזינה וכו') אינן מתאימות לו כי הוא נתקע בתוך העגלה ולכן אנחנו מחפשים עגלה שתהיה יותר מותאמת לגובה, בעיקר שקיים ביננו הבדל גובה משמעותי.

מבחינה פרקטית הכי נוחה לנו המוצי, אבל יש איתה כמה חסרונות שאחת מהן היא שהיא גדולה מידי ותופסת את כל המקום בבגאז'.

אתמול ראינו את הצ'יקו טור 4 וכן עגלה חדשה שאני לא מוצאת עליה ביקורות של חברת CAM- עגלת פולסר.

אשמח גם לקבל המלצות על עגלות שיכולות להתאים לנו. אנחנו מצפים מעגלה שתהיה נוחה, אבל גם חשוב לי שהמזרון באמטיה יהיה ניתן להרים, הטיולון לא יהיה מקובע לישיבה אלא ניתן להשכיב אותו 180 מעלות, בדים נוחים לכביסה, שיהיה ניתן לחבר את כל התפסנים בקלות וגם לחבר סל קל, לקפל את העגלה בקלות, שלא תתפוס הרבה מקום בתא המטען וכן שלא תהיה כבדה.

אני מאוד אשמח לקבל המלצות וחוות דעת.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות דחופה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הי מעין

חיליק דובדבני
    13/12/2009

שתי העגלות שציינת גם הציקו טור 4 וגם הקאם פולסר הן עגלות חדשות שהגיעו רק עכשיו לישראל
    מבחינת חוו"ד של משתמשות אחרות לא תמצאי עליהן המון אינפורמציה כי היא פשוט עדיין לא נתהוותה!
    שתי העגלות הן עגלות מותג איטלקיות (ציקו וקאם) ושתיהן אמורות להיות איכותיות וטובות
    את הקאם פולסר אני מכיר מאחת החנויות שלנו והיא בהחלט עושה רושם מצויין
    היא גבוהה! בעלת עבירות מאד טובה, היא לא קלה מאד אבל בעלת משקל סביר, יתכן שהיא עשויה להתאים לכם.
    הייתי גם בודק את הסטוקי הנחשבת מאד גבוהה!
    בהצלחה ושיהיה בשעה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו