עגלת קרנבל-בלו ד"ר בייבי- עדכון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת קרנבל-בלו ד"ר בייבי- עדכון
    ע
    14/12/2009

ביום חמישי קבלתי חזרה את העגלה מתיקון- תגובת מחלקת תיקונים של חברת ד"ר בייבי הייתה שהעגלה עומדת בתנאי התקן
    ניסיתי לברר מה באמת אומר התקן (891) לגבי זוית מקסימלית של אמבטיה בעגלת תינוק , אך ללא הצלחה??!
    האם תוכלו לעזור לי לברר זאת?
    תשובת החברה מאוד לא מקובלת עלי - לא ייתכן שתהיה זוית של 5 ס"מ בין הראש לרגליים. בשעת נסיעה התינוקת ממש מחליקה קדימה!!! מה לעשות למי עוד אפשר לפנות ( להזכירכם העגלה חדשה לגמרי- נרכשה לפני חודש וחצי)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הי שוב

חיליק דובדבני
    17/12/2009

מצער לשמוע שטרם נפתרה הבעיה. נראה לי פשוט שהם צריכים להחליף לך חלק ולא עושים זאת
    אם התינוק מחליק אכן יש צורך בפתרון מיידי! אני מציע שתגשי לשם שוב ותראי להם את התקלה .
    במקביל היתי פונה לחנות ממנה נרכשה העגלה ומבקש גם את עזרתם בטיפול מול דוקטור בייבי. יש להם קשר עם סוכן או מנהל שעשוי להפעיל משקל לטובתך.
    המשיכי לעדכן אותנו עד להתפתחות חיובית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה עם ד"ר בייבי

מרים
    19/06/2011

הי,
    קניתי עגלה של ד"ר בייבי והיא נשברה בעודה עם אחריות. שלחתי אותה לתיקון אבל לאור כל מיני תקלות כאלה ואחרות שהם מעלים עבר כבר חודש והעגלה עדיין לא תוקנה.
    רציתי לדעת איך אוכל לפתור את הבעיה.
    אשמח לקבל עזרה.
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו