מזרון למיטת תינוק

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מזרון למיטת תינוק
    keren
    15/12/2009

שלום אבקש לדעת מהן המידות למזרן למיטת תינוק ברשותי מיטה שבעבר נמכרה ברשת כלבי ואין לי שם החברה שייצרה אותה ממדידה עולה כי גודל המזרן הוא 63/122 משהו לא סטנדרטי לפי מה שהבנתי? אשמח לקבל המלצות למדידה נכונה. האם למדוד רק את הקרש עליו מונח המזרן אול לחילופין יש להרכיב את המיטה ואז למדוד די מסובך העניין.. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מזרון למיטת תינוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הי

חיליק דובדבני
    17/12/2009

יש למדוד את החלק הפנימי שהוא החלק בו יושב המזרן
    גם אם יוצא לך גודל שונה מהסטנדרט יש אפשרות למצוא פתרון דרך חנות שיכולה להזמין לך מידה מיוחדת
    אם אוכל לעזור לך עוד פני אליי טלפונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזרן למיטת תינוק

keren
    18/12/2009

גם לי יש בעיה עם מזרן שנרכש ברשת כל בי לפני כ - 8 שנים בערך , אמדוד את המיטה ואצור עימך קשר ברשת מוצצים מסרו לי כי לא ניתן להזמין מזרנים בגדלים שונים וכי הגודל הוא סטנדרטי.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזרן למיטת תינוק - keren

keren
    18/12/2009

גם לי יש בעיה עם מזרן שנרכש ברשת כל בי לפני כ - 8 שנים בערך , אמדוד את המיטה ואצור עימך קשר ברשת מוצצים מסרו לי כי לא ניתן להזמין מזרנים בגדלים שונים וכי הגודל הוא סטנדרטי.
    תודה קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני חושב ששווה לך לנסות בעוד מקומות

חיליק דובדבני
    26/12/2009

כתבי לי את המידות ואבדוק לך או צלצלי אליי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו