עגלת ABC DESIGN דגם MAMBA

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת ABC DESIGN דגם MAMBA
    קורין
    23/12/2009

אחרי חיפושים נרחבים אחר עגלה סוף סוף נראה לי שמצאתי רציתי לדעת האם למישהו מכם יש ניסיון עם העגלה, מכיר/ה אותה ומה אתם/ן חושבים עליה. בנוסף מטריד אותי שהטיולון לא מגיע למצב של ישיבה ב-90 מעלות והשכיבה לא ממש 180 מעלות - מה אתם אומרים על כך? האם יש עגלה מומלצת אחרת שהיא רחבה וקלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלת ABC DESIGN דגם MAMBA

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הי קורין

חיליק דובדבני
    26/12/2009

אני לא ממש מכיר את ה ABC , אין לנו עליה מידע מהיבואן, ברם אולם, לאור מה שקראתי מעט בפורומים השונים אודות שביעות רצון הגולשים ממנה, ודברים נוספים ומטרידים שקראתי...אני לא ממש משוכנע שזו העגלה המומלצת ביותר...
    אישית אני לא ממליץ, לדעתי יש יותר מידי תלונות שונות שמצריכות טיפול ... קיראי אפילו בפורום זה מה כתבו עליה ועל השירות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצתי אל תתקרבי

בלה
    31/12/2009

יש לי ניסיון מר עם השירות של העגלה בעיות עם היבואן ועוד ועוד
    המלצתי חפשי עגלה אחרת היא לא שווה את מחירה
    מעבר לכך הסל קל שלה עלוב ולא נוח.
    במחיר הזה תמצאי עגלות הרבה יותר טובות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני נוטה להסכים עם המסקנה

חיליק דובדבני
    31/12/2009

יש היום עגלות מצויינות ממותגים ובילים במחירים נמוכים- סוף שנה...שווה לחפש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו