סילבר קרוס 3D

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• סילבר קרוס 3D
    אפרת
    23/12/2009

שלום!
    רציתי בבקשה לקבל דעה על עגלת סילבר קרוס 3D - האם קלה או כבדה? קיפול נוח או מסובך? ובכלל.. האם מומלצת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סילבר קרוס 3D

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סילבר קרוס

חיליק דובדבני
    26/12/2009

סילבר קרוס האנגלית נחשבת עגלה מצויינת. לגבי ה 3D ... עגלה אמינה. טובה. מעט כבדה לטעמי, אבל זה עניין של העדפות... בעלת קיפול פשוט-העגלה מתקפלת עם האמבטיה-
    אם נושא המשקל לא מפריע לך העגלה בהחלט מומלצת!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סילבר קרוס או אינגליזינה לאונג?

אפרת
    28/12/2009

קודם כל תודה על התשובה!
    רציתי לשאול - האם האינגליזינה קלה יותר? ואם כן - האם היא עדיפה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי אפרת

חיליק דובדבני
    29/12/2009

את האינגליזינה אני פחות מכיר- אין לנו עליה נתונים סטטיסטיים-שילב לא ממש מעבירים אליי לצערי...אני כן יודע לומר שהעגלה נחשבת איכותית, מהבודדות שעדיין מיוצרות באיטליה ולא בסין! ויש עליה-לפחות על פי מה שקראתי בפורומים- חוות דעת מצויינות!
    האינגליזינה קלה יותר מהסילבר קרוס ולמרות שאיני מכיר אותה מספיק טוב אני חושב שבהחלט תשרת אותך מצויין!
    לגבי איזו עגלה עדיפה...תלוי בך...העגלה שיותר מרגישה לך נוח ונכון זו המתאימה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו