נאונטו סינכרו

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• נאונטו סינכרו
    מור
    30/12/2009

האם לעגלת הנאונטו סינכרו יש מתאם לסל קל לאוטו? ואיזה עגלה לדעתך יותר איכותית הנאונטו או בבה קומפורט סטריטי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נאונטו סינכרו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למיטב ידיעתי לא.

ליה
    28/10/2012

רכשתי עגלה של נאונטו והסל קל מתלבש לי על השלד ממש בקלות, ללא מתאמים. אומנם אני לא מכירה את כל הדגמים אבל במה שאני נתקלתי אין צורך.. מקווה שעזרתי :) ליה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אופס...

ליה
    28/10/2012

לא חשבתי שאת מדברת על בסיס לרכב.. חשבתי ששאלת על מתאמים סל קל לשלד.. :/ אני קיבלתי בסיס לרכב. אומנם משהו סטנדרטי.. אבל עושה את העבודה- במיוחד שזה היהי בחינם.. חחחחח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי מור

עמית מנדלוביץ
    11/01/2010

לנאונטו סינכרו אין בסיס לרכב היא מגיעה שילדה+אמבטיה+טיולון+סלקל(ללא בסיס) והיא עגלה מעולה ואיכותית-
    בכלל לפי דעתי חברת CAM היא חברה מעולה ברמות הגבוהות בעולם ודרך אגב באירופה נחשבת למותג חזק מאוד יותר אפילו מפג פרגו אבל בארץ עדיין לא השקיעו מספיק כסף בשיווק המותג ולכן הוא פחות מוכר (בינתיים)
    אני הייתי קונה לילד שלי את הCAM מבין השתיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נאונטו מותג היוקרה של קאם

חיליק דובדבני
    11/01/2010

מותג איטלקי מוכר ואמין! למעלה מ 40 שנים מייצרים עגלות , עגלות קאם נחשבות מאד אכותיות ויוקרתיות...
    המלצתי : עגלת קאם בלי היסוס !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו