מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- שאלות בקשר לחבילת לידהטטיאנה04/01/2010
אני בהריון שלישית
אני צריכה לקנות לתינוקת חדשה הכול כי לא נשער לי כלום מהילדים שלי .
אני צריכה מיטה+שידה ,עגלה+סל קל,אמבטיה+מעמד, הכול מה שצריכים לתינוק ולאם .
יש החבילה לידה את כול זה ?
אני מחיפה מחפשת חנות שאפשר לקנות חבילת לידה כי זול וציוד טוב ??
יש לנו חנות בשמות ( מוציצים ) , ( מחסני ציוד לתינוק ), ( צוציק )
מה אתם אומרים על חנויות האלו ??..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי טטיאנה PRIVETIK :-)
חיליק דובדבני05/01/2010קודם כל שיהיה בשעה טובה,
לגבי חבילת לידה שכוללת הכל - החנויות שאמרת הן חנויות באיזור צפון - חדרה וחיפה...מוצצים זה רשת לא זולה ולא מיוחדת כל כך לדעתי,
אני יודע שבאינטרנט - גם בבייביז אצלנו- יש עכשיו מבצעים מצויינים לחבילות לידה במחירים נמוכים מאד
תתקשרי אליי ואני אנסה לעזור לך למצוא את החבילה הטובה והזולה ביותר
חיליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוצצים הכי טוב לדעתי
מיכל09/01/2010אחרי לא מעט חיפושים אני יכולה להגיד לך בביטחון שמוצצים היא הרשת הכי זולה ואפשר למצוא שם הכל. אני בחרתי לקנות שם בגלל שהעגלה (בוגבו קמיליון) עלתה אצלם 4000 ואילו במקומות אחרים (ביג בייבי למשל) בדיוק אותה עגלה עולה 4500 ויותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש לא
חיליק דובדבני11/01/2010מנסיוני באינטרנט תמיד תמצאי זול יותר מהחנויות
גם מוצצים למרות שבאמת הורידו מחירים לאחרונה עדיין נחשבים יקרים יותר מבייביז למשל
אין חנות שיכולה לעמוד במחירי אינטרנט לאורך זמן...גם לא מוצצים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה עולה בוגבו קמיליון בבייביז?
מיכל11/01/2010ובאינטרנט...תאמין לי שעשיתי מחקר מקיף בעיניין, כולל בחו"ל, כולל משלוחים מחו"ל ומה לא. לא מצאתי בפחות מ4000.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש בבייביז רג מבצע
חיליק דובדבני11/01/20103900 למזומן או 3750 עם רכישת הזמנת לידה
מוגבל עד גמר המלאי - רוצי לקנות
052-7023917* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. בכל זאת מפרסמים שהיא עולה
מיכל12/01/20104950 אצלכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מיכל-
עמית מנדלוביץ12/01/2010היבואן ביקש ממני לא "לשחוט" לעגלה את המחיר באינטרנט(המחיר מחירון של העגלה הוא 4950 ש'ח) אבל את יכולה לקבל אותה בסניף בר"ג ב 3700 ש'ח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)