סלקל סילבר קרוס

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• סלקל סילבר קרוס
    אלה
    05/01/2010

שלום!
    ברצוני לקבל חוו"ד בעניין סלקל של סילבר קרוס והאם בכלל מומלץ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סלקל סילבר קרוס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סילבר קרוס

חיליק דובדבני
    05/01/2010

הי אלה...
    כל סלקל חדש שעומד בתקני הבטיחות המחמירים באירופה ובישראל-הוא סלקל טוב בטיחותי וכנראה מתאים
    מכאן ועד לבחירת הסלקל המתאים עבורך עלייך להחליט מה מהפרמטרים הוא החשוב ביותר ומה אחריו וכו'
    סלקל ללא בסיס או סלקל שמתחבר לעגלה...על פי רוב הסלקלים שמגיעים עם העגלות הם ללא בסיס (למעט בפג ובצ'יקו)
    סילבר קרוס נחשבת חברה וותיקה מוכרת ואמינה! עגלותיה נמכרות בכל העולם והן מותגיות ואכותיות! אם הסלקל המוצע לך מגיע ללא בסיס אני פחות ממליץ לרכוש אותו, אני חושב שיותר הכרחי סלקל עם בסיס קבוע באוטו מאשר סלקל שמתחבר על עגלת התינוק, אם יש לו גם בסיס וגם הגנות צד וזה הסלקל החדש...אזי הוא בהחלט טוב
    לסיכום-עם בסיס לאוטו כדאי- ללא בסיס פחות מומלץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לסלקל סילבר קרוס

שירן
    05/07/2010

יש לי סלקל כזה מיותר חדש במידה ואת מעוניינת, קנו לי אותו מתנה לאחר שכבר קניתי לכן לא היה בשימוש מתאים לעגלת סילבר קרוס. במידה ואתצ מעוניינת שלחי הודעה למייל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו