עגלת פג P3

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת פג P3
    נטע
    05/01/2010

יש ברשותי עגלת פג P3 שנרכשה לפני כ-8 חודשים. הרצועות כרגע במצב מקסימלי ולא ניתן להגדיל אותן עוד. בני רק בן 7 וחצי חודשים (והוא בגודל ממוצע לחלוטין). נאמר לי בחנות שלא ניתן להגדיל את הרצועות. מה עושים?

תודה רבה,

נטע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלת פג P3

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פונים ליבואן פופיק

חיליק דובדבני
    05/01/2010

יש להם מרכז שירות ברשפון - פני טלפונית-סעי לשם פיזית!! ואני מאמין שהם יסדרו לך את הרצועות
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת פג P3 רצועות

נטע
    07/01/2010

תודה רבה.

אז פנינו ליבואן ואפילו הגענו עד רשפון ולטענתו אין מה לעשות וזה סטנדרט. נשמע לי מוזר ביותר מכיוון שמדובר בתינוק בן 7 וחצי חודשים (שוקל 8 קילו ו-69 ס"מ שזה ממוצע לחלוטין) והעגלה אמורה להתאים עד גיל 3.

די מייאש העניין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת פג P3 רצועות

נטע
    07/01/2010

תודה רבה.

אז פנינו ליבואן ואפילו הגענו עד רשפון ולטענתו אין מה לעשות וזה סטנדרט. נשמע לי מוזר ביותר מכיוון שמדובר בתינוק בן 7 וחצי חודשים (שוקל 8 קילו ו-69 ס"מ שזה ממוצע לחלוטין) והעגלה אמורה להתאים עד גיל 3.

די מייאש העניין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צלצלי אליי ואנסה לעזור

חיליק דובדבני
    11/01/2010

או לנייד שלי או למשרד השאירי פרטייך ואני אדבר איתם ואבדוק עבורך
    052-7023917
    חיליק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו