ציון לשבח על שירות-

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• ציון לשבח על שירות-
    עמית מנדלוביץ
    12/01/2010

אני פעיל בענף התינוקות כ-7 שנים ומכיר את ההענף בצורה מקיפה כולל היתרונות והחסרונות . בדבר אחד אני בטוח-שירות שירות ושירות-הכי חשוב!!! -הרי אתן בהיריון חויה נדירה וחד פעמית המלווה בתוכה גם מספר רב של שינויים ומלא מלא הורמונים חזקים מאוד-ולמדתי שלהקשיב לכן ולמה שאתן אומרות מאוד חשוב וביחוד בתקופה זו.
    ברצוני לציין לשבח את היבואן של דוורון-הוא היבואן שמביא את המותגים-צ'יקו,גרקו,אינפנטי,פיל אנד טד ועוד-השירות שלהם מדהים,הם נותנים פיתרון לכל בעיה,גם אם תקני עגלה ותעבור תקופת האחריות תקבלי שירות מכל הלב.
    ברוב המיקרים הם אפילו לא מחייבים את הלקוח בתשלום התיקון והכי חשוב השירות תמיד מהיר ומיקצועי
    לפי דעתי יש משקל רב לשירות היבואן כי הרבה מהמוצרים הם מוצרים עם בלאי וחשוב שיש "אמא ואבא" מאחורי המוצר (מה שנותן ביטחון רב בקניה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציון לשבח על שירות-

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך אני יוצרת קשר עם היבואן?

שיראל
    09/03/2011

יש לי טיולון סיטי ספורט של גרקו ונקרע לי הריפוד מה הטלפון שלהם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יבואן - דוורון

שני
    14/03/2011

פרטי היבואן בארץ:
    04-9966333

פקס. 04-9966699

[email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעמית-איפה נעלמת?

מורן
    09/03/2011

לפני שנה וחצי עזרת לי מאוד איך אפשר ליצור קשר?
    מישהי יודעת לאיפה עמית עבר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעמית-איפה נעלמת? - תגובה

יובל שיזף
    14/03/2011

ליבואן קוראים דוורון ואפשר למצוא אותו ב 144 הוא יושב בג'וליס אם אני לא טועה
    אפשר לקבל שירות מהחנויות שעובדות איתו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו