מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלת זיפ של ביבי סייףמתלבטת31/01/2010
שלום רב,
אני חדשה בעסק וזהו הילד הראשון שלנו, אני מבררת לגבי עגלות במחירים סבירים עבורנו - עד 1200 ש"ח, ורציתי לשאול לגבי העגלות של ביבי סייף, האם הם טובות?
לגבי הדגם זיפ וזיפ ספורט. המחירים שלהם זולים והם קלות השאלה היא האם העגלות טובות?
האם יש עגלות נוספות טובות בטווח המחירים שלהם?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אהלן אורית
חיליק דובדבני01/02/2010עגלת זיפ וזיפ ספורט של בייביסייף...
אז ככה...נתחיל בגילוי נאות- אני מעט משוחד כי לבני מוייש כשנולד הבאתי עגלת זיפ ספורט של בייביסייף, כך שמה שאכתוב מבוסס על נסיון אישי שלי...
לי היתה זיפ ספורט בעיקרון מאד דומה לזיפ 4 גלגלים...לטעמי יותר מוצלחת! מאד אהבתי את העגלה, היא קלילה, מתקפלת ביד אחת בלחיצת כפתור פשוטה, הקיפול שלה קטן ויתאים לכל תא מטען...הטיולון שלה טוב נוח ויציב, השלבים שהוא מספק בהחלט עונים על הצרכים!
ניתן לחבר לעגלה סלקל קוסקו...אני לא עשיתי את זה ואיני ממליץ !! לא בריא להוביל תינוק בסלקל לאורך זמן...
האם העגלה טובה....הכל עניין של הגדרת צרכים-אם חשובה לך עגלה קלילה, פשוטה, עם קיפול מהיר ונוח, אזי הזיפ ספורט עגלה מצויינת-בטיפול נכון היא תשמור על עצמה לאורך זמן
חיסרון אחד בולט- לא מתאימה לתינוקות גדולים!! תינוק גדול "יגלוש" ממנה לאחר כמה חודשים.
היבואן נקרא בייביסייף- חברה די גדולה שיושבת במשמרות! יש להם ליין מוצרים מאד רחב ובניהם מספר מותגים מובילים כמו בבה קונפורט, פירסט ווילס, ג'ולז, יש להם מחלקת שירות טובה...ותמיד במקרים של שירות רצוי ומולץ לערב את החנות ממנה רכשת...אצלנו בבייביז אנחנו מאד מקפידים על מתן שירות לאחר המכירה ונלחמים עבור כל לקוח מול כל יבואן.
לגבי המחיר וחלופות... נשמע לי מעט יקר המחיר שרשמת...אני יודע שתוכלי למצוא את הזיפ ספורט בפחות!
חלופות דומות: איזי בייבי אפולו, גרקו מיראז', שתיהן בסדר גודל של 1000 ש"ח כולל סלקל!
אני ממליץ דוקא להישאר עם הזיפ ספורט...השתמשתי. ואני מרוצה מאד
בקיצור- אם הצרכים שלך הם כאלה שהעגלה עונה עליהם...לכי על הזיפ ספורט...חפשי באינטרנט מחיר יותר טוב
ושיהיה בשעה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה לגבי ייבוא עגלה
מתלבטת01/02/2010דבר ראשון - תודה על התגובה המהירה הכנה והמקצועית.
דבר נוסף שרציתי לשאול - יש לנו אפשרות להביא עם חברים מארה"ב את -עגלת NB קוויני באז 4 של מקסי קוזי- המחיר שלה שם- 250$ כך שמחירה יוצא לא יקר כל כך.
האם העגלה טובה? יותר מהביבי זיפ ספורט? מה עדיפ? לגבי הגלגלים - האם זה גלגלי אווויר? האם זה מהווה בעיה ? בענין המחירים- שתי העגלות עומדות בתקציב- השאלה איזה עגלה יותר טובה? בזיפ אין אמבטיה ואמרת שלא כדאי להרכיב סלקל- מה גם שאני לא יודעת אם יהיה ילד גדול- שמהווה בעיה בעגלת זיפ.
אשמח לתגובתך.
ושוב תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיבוא עגלה לא מומלץ
חיליק דובדבני02/02/2010הי
העגלה מקסי קוזי היא עגלה שמייבאת שילב. שילב לא נותנת לנו שום מידע שביקשנו על העגלה- סיבותיה עימה- ולכן אני לא יכול להמליץ או לשלול
אני מעריך שאם תביאי עגלה ביבוא אישי לא יתנו לך שירות עליה ולכן לא הייתי בוחר בדרך זו, זאת ועוד , אם איני טועה עגלות מארה"ב מצריכות מעבר תקן, וזה נראה לי מעט מסורבל
אני לא הייתי מביא עגלה מחו"ל ללא שירות יבואן בישראל - אם תתקלי בבעיה את עלולה לשלם הרבה כסף לתיקונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלות פג פרגו בביביז
מתלבטת02/02/2010טוב לאחר התשובה ירדתי מענין הייבוא עגלה ורציתי לבדוק לגבי העגלה של פג פרגו סוויץ- ראיתי באתר ביבייז שיש לזה חבילת לידה , האם העגלה טובה? אין לה אמבטיה- האם זה חיסרון? האם תאימה מלידה?האם יש הבדלים בשנים 2007או 2009? האם היא מגיעה עם הכול? סל קל , כיסוי לגשם? יש גם את העגלה של פג פרגו סקייט, האם היא יותר טובה? מבחינת מה? ולגבי מחירים - מה ההבדלים? ואיפה ניתן לקנות אותם בזול?אשמח לשמוע את תגובתך. ותודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)