מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- Bloo 2Tal09/02/2010
הייתי בדוקטור בייבי ונורא התלהבתי מהעגלה בלו 2. רציתי לשמוע קצת חוות דעת על עגלה זו.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אני ראיתי אותה
מיה13/02/2010גם אני עכשיו בדילמה של עגלות, וגם אני כמוך נורא התלהבתי מהעגלה של הבלו2 בירוק תפוח (יש לי בן), וחשוב לי לציין שאני בכל שבוע לפחות ב שתי חנויות כבר הפכתי ממש אובסיסיבת על עגלות (צפצולה של מוצצים, בוגהבו, גולס ותאמיני לי כבר ראיתי הכל) וההבדל לפי מה שאני הבנתי בינה לבין האקס מקס הוא: 1. שאפשר להוסיף בשלב מאוחר יותר עוד חיבור ואז ליצור מעין עגלה לשני ילדים. ו.. 2. הצבעים של הריפודים.
לפי מה שאמרה המוכרת בחנות הם קיבלו 500 יחידות ותוך חודש הכל נמכר וצריכים לקבל שוב בסוף פברואר אז אני מחכה לה.
וגם המחיר אטקטיבי 3200 בערך כולל סלקל מתאמים טיולון ואמבטיה.
תעדכני אותי אם שמעת משהו... שירז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירז
Tal15/02/2010היי שירז
אני ביררתי בחנות אתההבדל בין העגלות בלו2 ואקסמקס... ההבדל בינהם הוא שהאקסמקס יותר כבדה כי יש לה גלגלים צמיגיים, הצבעים, ושבבלו2 אפשר להרכיב ל2 ילדים. אני התלהבתי יותר מהבלו2 והזמנתי בצבע אדום. מקווה שלא אצטער :)
סלקל לא קניתי בנתיים, הסלקל עולה בסביבות ה 900 ש"ח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד..
Tal15/02/2010העגלה עלתה לי בסביבות 2000 ש"ח, כשהזמנתי אותה היא היתה במבצע ובנוסף יש לי ישראכרט של קרנות השוטרים.
שמעתי שכרגע יש חוסר בעגלות של בלו2 כי קנו הכול. אבל כפי שהמוכרת אמרה הבנתי שצריכים להגיע עוד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדברי היבואן תוך כחודשיים מגיע
חיליק דובדבני01/03/2010קונטטינר חדש עםפ צבעים חדשים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי טל
עמית מנדלוביץ14/02/2010הבלו 2 עגלה נחמדה אבל בידקי אם עדיין מייבאים אותה לארץ-למיטב ידיעתי הפסיקו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלו 2!!!!יש כמה יח אחרונות
ענבל19/02/2010קניתי בדר בייבי טבריה (החנות היחידה ברשת שיש לה מלאי כרגע) ואני בכלל מפתח תקוה, הפנו אותי אל החנות מהרשת וקניתי דרך הטלפון באשראי ולקחתי את העגלה מסיף רמת גן.
המחיר........ 2800 כולל סלקל (2100 בלי סלקל) הבנתי שיש לו כמה יחידות אחרונות ממליצה בחום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההמלצה
חיליק דובדבני01/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלו 2
******21/06/2010רכשנו בלו 2 בצבע אדום (יש גם בירוק ובשחור).
אנו מתכוננים לקראת לידת הבן שלנו.
בדקנו הרבה עגלות אחרות.
זו העגלה היחידה שהתלהבנו ממנה. מכל הבחינות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלו 2 עגלה נהדרת
שירן02/08/2010יש לנו ומאוד נהנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בקשר לבלו
לי02/08/2010האם ידו לכם מה משקל העגלה? במצב טיולון ובמצב אמבטיה?
בכל מקום שכתוב כתוב שהיא קלת משקל אך בשום מקום לא מצויין המשקל... בדגמים הקודמים אני יודעת שהיא הייתה דווקא די כבדה...
אם מישהו יודע אשמח לשמוע..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)