מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
האם למישהו יש חדש לגבי העגלה הזו ?
לילך02/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חברת בייבי-לי, דגם סמארטאבי09/02/2010
שלום רב,
האם המותג של עגלות בייבי-לי, דגם סמארט מוכר לכם?
אם כן, אודה לכם על חוות דעתכם בנושא.
העגלה על פי הפרסום היא גרמנית ועלותה כ- 1150 ש"ח (לרכישה ממחסני היבואן)
העגלה מגיעה עם טיולון ועריסה (אמבטיה).
תודה,
אבי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בייבי לי? אני טרם שמעתי על עגלה כזו
חיליק דובדבני10/02/2010איפה ראית אותה? שם חנות? שם יבואן?
אם תעביר לי פרטים אוכל לבדוק לעומק ולחוות דעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת בייבי לי - דגם Smart - חיליק
אבי10/02/2010חיליק שלום,
הפרסום היה תחת מוצרים יד ראשונה, מתוך האתר:
עגלת תינוק פרימיום חדשה מבית "בייבי-לי", דגם SMART הכוללת עריסה וטיולון במחיר חסר תקדים. קיים באדום, כחול ושחור. קיפול קל ומהיר עם הטיולון. 3 מצבי שכיבה. באישור מכון התקנים הישראלי והאירופאי.
ניתן לראות את העגלות בתיאום מראש במחסן החברה ב- כפר סבא או בשעות הערב ב- נתניה.
בנוסף צירפתי תמונה + תיאור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המידע אסתכל ואחזור אלייך
חיליק דובדבני15/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח גם לשמוע על העגלה
שנדי24/10/2010אנחנו ממש מתלבטים על העגלה הזו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבייבי לי
רן13/02/2010המחיר זול מאוד,האם משהו ניסה את העגלה?
,לפי התמונה נראית מעולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אבי
עמית מנדלוביץ14/02/2010אני אישית לא מכיר את העגלה הזו-אנסה ליצור קשר עם היבואן וללמוד עליה ואז לחוות את דעתי האישית-כרגע אני מציע לא לקנות משהו לא מוכר או חדש בהרצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבייבי לי
אפרת28/02/2010שלום,
רציתי לדעת האם מישהו בירר על העגלה של בייבי לי והאם כדאי לקנות אותה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)