מחפשת עגלה קלה לקיפול ונוחה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מחפשת עגלה קלה לקיפול ונוחה
    אילנה
    11/02/2010

שלום,
    מישהו יכול להמליץ לי על עגלה טובה ואיכותית אך יחד עם זאת גם לא מסורבלת בקיפול ולא כבדה.
    אני מחפשת עגלה שלא תופסת הרבה מקום.
    אך חשוב לי במיוחד הנוחות של התינוק...אני מחפשת עגלה שאני יכולה לתפעל בקלות בלי הרבה שכלולים וסיבוכים....
    תודה
    אילנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום אילנה-

עמית מנדלוביץ
    14/02/2010

תיבדקי את העגלות האלו-
    1-צ'יקו ליבינג 2010
    2-סטריטי בבה קונפורט
    3-פג פרגו סוויטצ'

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד כמה המלצות

חיליק דובדבני
    15/02/2010

קאם קומבי פמילי , קאם פולסר , זיפ ספורט
    קאם-מותג איטלקי אמין ואיכותי - לא מוערך לדעתי בארץ!!!
    זיפ ספורט עגלה מבית בייבי סייף - קלה מאד- קיפול ביד אחת- לא משוכללת פשוטה טובה ובהחלט ראויה.
    דברי איתי לשאלות נוספות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה..אבל

אילנה
    08/03/2010

בחנתי את העגלות ויש לי בעיה עם עגלה של 2 ידיות.בגלל היציבות האם זה נכון?
    ומה לגבי 3 גלגלים? האם זה נוח? הבנתי שזה קצת מקשה במדרגות וכו...
    תודה רבה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

חיליק דובדבני
    11/03/2010

2 ידיות לא מפריעות ליציבות העגלה. והאמת...החלק שישמש אותך לאורך הכי הרבה זמן הוא הטיולון ולרוב טיולונים מגיעים עם שתי ידיות...אבל זה באמת עניין של טעם אישי. אם לך מפריע הנושא של התניידות עם שתי ידיות לכי על עגלות שיש ידית אחת, יש המון מצויינות.
    לגבי 3 גלגלים (עגלות ספורט) - עגלות ספורט פחות מתאימות למקומות בהם יש הרבה מדרכות או מדרגות , אם את גרה במקום משופע במדרכות ועליית מדרגות אז עגלת ספורט פחות תתאים לך לדעתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו