התלבטות בין בייבי ג'וגר לבבה קונפור

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין בייבי ג'וגר לבבה קונפור
    קרן ק
    11/02/2010

היי
    אחרי התלבטויות בין שתי העגלות אשמח לעזרה...
    הבייבי ג'וגר נראת מאוד נוחה לתפעול קלה בקיצור לא מסובכת אבל הרבה אמרו לי שבגלל שיש לה 3 גלגלים היא לא בטיחותית וגם יש בעיה מבחינת הספק , השירות שלה במידה ותהיה איתה בעיה.

לגבי הבבה קונפורט סטירט ניראת גם יחסית קלה לתפעול אבל האמבטיה שלה מאוד צרה ובכלל השאלה היא האם זה הכרחי אמבטיה???

בעיקרון מה שחשוב לי זו עגלה קלה לתפעול בטיחותית נוחה לתינוק לא כבדה ולא גדולה (אני נמוכה)
    ומרווחת לתינוק.

אשמח להצעות נוספות של עגלות
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום קרן-

עמית מנדלוביץ
    14/02/2010

הבייבי ג'וגר עגלה נחמדה-אני כל הזמן שומע מלקוחות על בעיה רצינית בשירות לקוחות וחוץ מזה שעכשיו "מסתובבות" מלא עגלות בשוק שלא היבואן הביא אלא אחרים הביאו בצורה עקיפה ואז גם בכלל אין אחריות-אני אישית לא הייתי נוגע
    הסטריטי בבה קונפורט עגלה מעולה וקלה לתפעול ודווקא המון אמהות מחפשות דווקא את האמבטיה הקטנה -זה הרבה יותר נוח וגם ככה זה רק ל2-4 חודשים הראשונים
    על הסטריטי אני ממליץ בחום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו