מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מה יותר כדאי?שרית15/02/2010
שלום רב, אשמח לקבל קצת עזרה וייעוץ בבחירת העגלה,
לאחר סיבוב ובדיקה מספיק מקיפה, אנחנו מתלבטים בין שתי עגלות, לדעתינו שתיהן טובות באותה המידה חשבנו אולי אתם תוכלו לעזור לנו להחליט.
ההתלבטות היא בין אינגלזינה עם האמבטיה הקשיחה, לבין הקונפורט בבה - לולה אפ.
האינגלזינה מעט יותר יקרה (כמעט ב-700 ש"ח, מחיר הסלקל בערך, בדגם של 2009), אני לא אוהבת את הסלקל שלה, הגב שלו די זקןף לטעמי, המגן שמש שלו מאוד קצר, ושמעתי מחברות שהוא כלל לא מגן בנסיעה...
בלולה אפ, הסלקל נראה נוח מאוד, גם לאם וגם לתיונוק, הוא קל ומפצה על החסרונות של האינגלזינה.
לעומת זאת, הלולה מרגישה לי מעט יותר כבדה (האם יש לכם נתונים לגבי המשקל של העגלה עצמה עם ובלי טיולון? אשמח לקבל אותם), הקיפול שלה מהיר אבל לא מהיר, בלחיצה אחת כמו של אינגלזינה, האמבטיה של הלולה נראית לי פחות יציבה,אולי גם פחות מרווחת, יש לה מעין נטייה כזו, ואולי זה סתם נדמה (לפחות לטעמי). האמבטיה של האינגלזינה מעט יותר מרשימה במראה שלה, אם כי ייתכן והיא קצת יותר כבדה מהאמבטיה של הלולה?! (שוב אשמח לנתונים במידה ויש)
מבחינת תחושת הנסיעה, בחנות זה לא אינדקציה...כי המשטח ישר וחלק, אבל יכול להיות שהאינגלזינה נוסעת טוב יותר? למרות שמבחינת כובד דווקא הלולה נראית פיזית יותר...
לגבי הטיולון, נראה לי שדווקא הטיולון של האינגלזינה טוב יותר, נראה כי לתינוק יש יותר מקום לשבת, האזור של הטוסיק גדול יותר, מה דעתכם?
על האינגלזינה שמענו מלא מחמאות, וגם יש אותה להרבה אנשים שמכירים, לעומת זאת, אנחנו לא מכירים אף אחד שיש לו את הלולה אפ, ובטח לא מכירים מישהו שעבר איתה איזה 2 או 3 ילדים...
מצד שני, לאינגלזינה יש אחריות שנה בשילב, וללולה אפ יש 3 שנים שירות, כולל שנה עד בית הלקוח.
ומה קורה לאחר תום האחריות, האם ידוע לכם למשל, סתם כמה עולה גלגל חליפי במידה ולאחר 4 שנים, נשבר לי גלגל בטעות, או הציר שאליו הגלגל מתחבר?
מה היא ההמלצה שלכם?
זה ממש קשה להחליט באיזה עגלה לבחור, כי באמת בסה"כ שתיהן נראית לנו טובות, ולכן במקרה הזה, עדיף לשמוע את דעתם של מומחים, או בעלי ניסיון....
תודה רבה,
נשמח לכל עצה!
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי שרית
חיליק דובדבני15/02/2010ראשית שתי העגלות נחשבות טובות אמינות ואכותיות.
אישית את האינגליזינה אני פחות מכיר-זו עגלה שנמכרת בשילב בלעדית ואני לא מקבל עליה שום נתון סטטיסטי מהם.
ממה שקראתי מעט על העגלה הבנתי שמדובר בעגלת מותג איטלקית- שמיוצרת עדיין באיטליה! -שזה די נדיר ומוערך- התרשמתי שחוות דעת הגולשות עליה היא מצויינת וכי רוב מכריע של האימהות הצהירו כי היו רוכשות את העגלה שוב (זו אינדיקציה חשובה המעידה על כך שכנראה מדובר בעגלה מצויינת)
בבה קונפורט לולה - עגלת מותג צרפתית - לדעתי העגלה היא מעט פשוטה יותר! עגלה לא מיוצרת בצרפת - ולא באיטליה...
העגלה נחשבת מאד קלה- ובעלת קיפול נוח ומהיר - שביעות הרצון ממנה בקרב המשתמשות היא טובה. לדעתי עגלה נחמדה- אבל אני אישית פחות אוהב עגלות שלא קיימות אצלנו כמה שנים ואין עליהן נתוני תקלות (אחוז תקלות-אחוז שביעות רצון לאורך זמן וכו')
בקיצור...את האינגליזינה אני פחות מכיר ולכן לא יכול להמליץ אישית, את הלולה אני מכיר , עגלה נחמדה, אבל לדעתי האישית , עדיין אין לה מספיק "נסיון" ו" קילומטרז' " אצלנו על מנת שאוכל להמליץ עליה בלב שלם.
נסי לבדוק גם את הקאם פמילי , את הפג פרגו טריפיקס - עגלות מצויינות איטלקיות איכותיות ומאד מומלצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך הקאם פולסר ?
עידית01/05/2011אני מאוד מתלבטת על הפולסר ? מה דעתכם והאם ממליצים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך הקאם פולסר ? - תגובה
קובי רוזנברג02/05/2011שלום עידית
עגלה חזקה מאוד מיוצרת באיטליה, החסרונות העיקריים כבדה ותופסת הרבה מקום בקיפול עם הטיולון, הכי חשוב תיבדקי אותה ברכב שלך ואם את מסתדרת ונוח לך כנראה שזו העגלה שלך.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסיון שלי עם הקאם עגלה מעולה!
אימא דביבונה02/05/2011אמנם בשלב הטיולון היא לא בין הקלות כמו שנרשם לך אבל היא ממש סוס עבודה
לא פוחדת לשים עלי ה תיק היא מאוד יציבה נאי מרגישה שהילד מוגן בה
סל נוח צילון מעולה
עבורי היא ענתה על כל הדרישות
לאחותי המלצתי עליה אבל היא קנתה את העגלת דיאנה שאמנם פחות מוכרת אבל היא מרוצה ממנה מאוד
מה שאומר שאין איזו עגלה אוניברסלית פשוט ללכת לפקוד כמה שיותר רשתות בייביז דגדוגים טוב לי לתינוק גם את היקרות וגם הזולות כי לפעמים ההפרשים מאוד גבוהים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מרוצה
hila05/05/2011מאוד לא מרוצה מהטיולון שלהם, צר מאוד ואין מספיק מקום לילד,בני בן 9 חודשים וכבר מחפשת טיולון אחר כי מסרב לישון מכוון שלא נוח לו..
העריה מעולה,מרווחת ונוחה מאוד..
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)