בקשה לעזרה לאמא (בדרך) מבולבלת !

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בקשה לעזרה לאמא (בדרך) מבולבלת !
    ליאור
    28/02/2010

שלום רב,
    אז גם אני נכנסתי עכשיו לסבב העגלומניה כמו כולן...וההתלבטות קשה ואני כבר בלחץ!
    (השעה 05:45 בבוקר! אומר משהו??? :)
    אז ככה, ההתלבטות היא בין העגלות הבאות:
    1. chico living - 2010 - התרשמתי מאוד, נוחה, קלה (יחסית) נראית די מושלמת לכל צרכי האם והתינוק מגיל לידה והלאה. היא די חדשה ואין הרבה חוות דעת עליה. מבין היקרות (4100 ) ! אבל נראית איכותית מאוד.
    2. streety של בבה קונפורט - נראית גם עגלה מצויינת, קטנה קצת יותר, גם בגודל האמבטיה וגם השלד...ובכל זאת- עדיין מתלבטת...גם הדגם החדש-mila נראה מצויין רק נראה שהגלגלים ממש קטנים ודי "גלגלי צעצוע" כאלו...מכירים?
    3. פג החדשה 2010 - יש לי 2 חברות במשרד בהריון ששתיהן סגרו על העגלה ואמרו שהיא פשוט מושלמת ! (האמת שלא בדקתי כי אני כבר מתחילה להתבלבל נורא )..
    4. chico cortina - אחרונה חביבה- שראיתי מלא תגובות חיוביות אבל בחנות היתה נראית לי די מיושנת (קורטינה..כשמה כן היא ).המוכרת בחנות אמרה שאין בכלל מה להשוות בין השאר!
    בבקשה - שמישהו יגיד לי איזו מהן הכי מומלצת לדעתו!! ואיזו חסרונות ידועים יש בכל אחת!
    תודה ענקית על העזרה!!! וחג שמייח לכולם! :)
    ליאור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד כמה עגלות ששוה לבדוק

חיליק דובדבני
    01/03/2010

קאם - עגלת מותג איטלקית- וותיקה ואמינה- שכמו פג ואינגליזינה מיוצרת כול כולה באיטליה -לא בסין!!!
    שווה להסתכל על הקאם קומבי פמילי
    בנוסף אם יש מישהו שעשה איזשהו סקר עגלות מקיף וממצה- יהיה נחמד להעלות אותו פה לטובת שאר המשתמשים...ניתן לפנות אליי בשמחה אקדם את הנושא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו